Antena Meniu Search
x

Din cerșetor în fața a mii de oameni. Cum a ajuns "omul cavernelor" pe una dintre cele mai mari scene ale lumii

Donald Gould, un om al străzii înzestrat cu un talent extraordinar, a susţinut un concert pe unul dintre cele mai mari stadioane de fotbal din California, Levi's Stadium, în față a peste 68 000 de oameni.

Donald Gould, un om al străzii înzestrat cu un talent extraordinar, a susţinut un concert pe unul dintre cele mai mari stadioane de fotbal din California, Levi's Stadium, în față a peste 68 000 de oameni.

Povestea pare a fi a unui artist care îşi destinde auditoriul, dar realitatea este cu mult diferită. Gould, un bărbat aflat de peste şapte ani pe străzi, s-a născut cu un talent deosebit. El obişnuia să cânte la unul dintre cele şapte piane amplasate pe stradă, în cadrul unui proiect care are drept scop familiarizarea publicului larg cu muzica.

Şansa lui a fost faptul că un trecător l-a filmat în timp ce interpretă o piesă la pian, a postat filmulețul cu Donald pe Facebook, iar materialul video a strâns peste 15 milioane de afișări.

O viaţă de roman

Doland a lucrat în armată, dar în momentul în care soția lui a murit, în anul 1998, viață acestuia s-a transformat într-un coșmar. Protecția copilului a venit și i-a luat fiul din cauza faptului că devenise dependent de droguti și nu se mai putea ocupă de el, iar în ultimii ani casa lui  a reprezentat-o strada.

O echipă de voluntari s-a gândit că Donald merită o șansa la o viață nouă. Astfel, oamenii au luptat să-i schimbe existenţa cerşetorului. Cu haine noi, o tunsoare și barbierire după mai bine de 15 luni, Donald pare un alt om. Mai mult, el a fost angajat într-un restaurant unde are spectacole seară de seară. Astfel, în scurt timp, "Pianistul" îşi va permite plata unei chirii.

Cea mai mare dorință a lui a fost să își reîntâlnească fiul și să își facă o carieră în muzică, lucru care s-a și întâmplat. Cei doi- tata şi fiu - s-au reîntâlnit pe scenă, în faţa a mii de spectatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Din cerșetor în fața a mii de oameni. Cum a ajuns "omul cavernelor" pe una dintre cele mai mari scene ale lumii