Antena Meniu Search
x

EFECT MIRACULOS! Bea un pahar de APĂ MINERALĂ înainte de masă

Deşi periculoasă pentru stomac consumată timp îndelungat, apa minerală vă poate ajuta să pierdeţi kilograme bune

Deşi periculoasă pentru stomac consumată timp îndelungat, apa minerală vă poate ajuta să pierdeţi kilograme bune

Cu siguranţă vă întrebaţi cum. Ei bine, aceasta are capacitatea de a suprima pofta de mâncare, de aceea este recomandat ca înainte de fiecare masă să beţi un pahar de apă minerală. Specialiştii spun că este bine să beţi o jumătate de pahar de apă minerală chiar şi atunci când vă este foame. Dacă senzaţia dispare, înseamnă că eraţi deshidrataţi.

Apă minerală este eficientă într-o cură de detoxifiere a organismului, întrucât grăbeşte procesul de eliminare a toxinelor acumulate la nivelul ficatului. Pentru a slăbi trebuie să aveţi un organism hidratat în mod corespunzător. Apă minerală este excelentă pentru hidratare, mai ales înainte şi după o sesiune istovitoare la sală.

De asemenea, apa minerală conţine o mulţime de alte minerale benefice într-o cură de slăbire, printre care potasiu şi magneziu. Bicarbonatul de sodiu combate hiperaciditatea gastrică şi menţine nivelul pH-ului la nivelul sistemului digestiv în limite normale.

Specialiştii susţin că apa minerală accelerează metabolismul şi va ajuta să ardeţi mai repede depozitele adipoase. Pentru rezultate şi mai bune, adăugaţi suc proaspăt de lămâie în apă. Veţi dobândi o senzaţie plăcută de revigorare şi, fără să simţiţi, veţi arde din grăsimi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » EFECT MIRACULOS! Bea un pahar de APĂ MINERALĂ înainte de masă