Antena Meniu Search
x

Fă ASTA în fiecare dimineaţă şi o să simţi DIFERENŢA! Gestul care îţi salvează viaţa

Cei mai mulţi dintre noi facem greşeli mari dimineaţă: nu luăm micul-dejun, bem cafea, fumăm etc. Medicii atenţionează şi recomandă urmarea unor paşi simpli pentru o viaţă sănătoasă şi plină de vitalitate

Cei mai mulţi dintre noi facem greşeli mari dimineaţă: nu luăm micul-dejun, bem cafea, fumăm etc. Medicii atenţionează şi recomandă urmarea unor paşi simpli pentru o viaţă sănătoasă şi plină de vitalitate

1. Elimină cafeaua. Poţi avea energie şi fără ajutorul ei.

Cum? Trezeşte-te mai devreme! Aşa vei avea timp suficient pentru toate obiceiurile noi şi benefice pe care le vei adopta, dacă vrei să fii sănătos. O trezire târzie sau inutil amânată îţi va aduce un stres suplimentar. Vei pierde timp şi o preţioasă energie psihică!

2. Efectuează un scurt masaj al membrelor, pentru a stimula circulaţia.

3. Asigură-ţi un răgaz pentru a recapitula lucrurile care trebuiesc rezolvate în ziua ce urmează. Şi mai bine ar fi să vizualizezi modul în care ai vrea să se rezolve totul şi să încerci să îţi reproduci satisfacţia încercată în urma unei rezolvări optime.

4. Consumă două pahare de apă filtrată! Este un procedeu benefic, susţinut de medicină orientală, care ajută la purificarea hepatică şi la eliminarea toxinelor din rinichi şi colon.

5. Fă mişcare! Sunt de preferat exerciţiile moderate că dificultate, efectuate într-un ritm alert vreme de 15-20 de minute. Dat fiind că organsimul îşi revine gradual după somn, dimineaţă nu vom efectua exerciţii istovitoare. Pentru a evita accidentările nu vom face exerciţii cu greutăţi mari, care nu permit efectuarea a mai mult de 12 repetări pe serie. Cel mai bine ar fi că, la gimnastică matinală, să renunţăm la exerciţiile intense şi la greutăţi, focalizându-ne pe exerciţiile simple, aerobe.

6. Ia un mic dejun uşor, alcătuit fie din fructe proaspete, fie dintr-o salată de legume cu adaos de nuci ori seminţe crude (dovleac, floarea soarelui), fie un iaurt natural sau grâu încolţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Fă ASTA în fiecare dimineaţă şi o să simţi DIFERENŢA! Gestul care îţi salvează viaţa