Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie îndrăgostită lulea de un Boeing 737: "Când îi ating aripile, îmi transpiră imediat palmele"

Michele Köbke, o femeie în vârstă de 30 de ani din Berlin, susține că are o relație de dragoste cu un Boeing 737 - 800. "E atractiv, bine făcut și elegant", spune ea.

de Daniel Murărescu

la 12.10.2019 , 10:48

Michele Köbke, o femeie în vârstă de 30 de ani din Berlin, susține că are o relație de dragoste cu un Boeing 737 - 800. "E atractiv, bine făcut și elegant", spune ea.

De cinci ani durează povestea de iubire dintre Michele și aeronava ei, pe care îl numește "dragul meu". E drept, mărturisește femeia, contează mai mult latura fizică a relației, însă reușesc să petreacă și timp de calitate împreună.

"737 - 800 e foarte atractiv și sexy pentru mine. E cel mai bine făcut, un avion elegant", mărturisește ea. Ca în orice cuplu, cei doi mai trec și prin momente de cumpănă. "O relație cu un avion nu e ușoară, ba chiar dificilă câteodată", explică Michele.

Articolul continuă după reclamă
Boeing 737

Se îmbrățișează și adorm împreună

"Mă pot apropia de el doar atunci când zbor sau când îl văd în hangar, dar s-a întâmplat doar o singură dată", a precizat ea.

A reușit să găsească, însă, metode alternativă pentru a fi alături de iubirea vieții. "Am un model mare cu el din fibră de sticlă, cu componente reale, și pot să îl iubesc într-o oarecare măsură", a mărturisit berlineza.

Michele Köbke

Deși situația ar putea părea bizară pentru unii. Michele Köbke nu crede că relația e diferită față de cea între oameni.

"E ca o relație normală, avem seri relaxante și, când mergem în pat, ne îmbrățișăm și adormim împreună", a mai spus ea.

Dragoste la prima îmbarcare

Potrivit Mirror Online, Michele a realizat că are o slăbiciune pentru avioane atunci când a zburat pentru prima oară, în 2013.

Un an mai târziu, s-a suit la bordul unui Boeing 737 - 800 și a știut că e dragoste la prima vedere. Ba chiar are și unele părți preferate, și nu e fuselajul.

Boeing 737

"Când îi ating aripile, îmi transpiră imediat palmele", a mărturisit ea. Michele are și o dorință. Vrea ca, în cele din urmă, să se mărite cu un avion.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Inedit » Femeie îndrăgostită lulea de un Boeing 737: "Când îi ating aripile, îmi transpiră imediat palmele"