Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeile VOLUPTOASE nasc copii mai inteligenți!

Femeile voluptuoase nasc copii mai inteligenţi, iar rezervele de grăsime de pe coapsele şi fesele acestora sunt necesare pentru dezvoltarea creierului bebeluşilor lor

de Redactia Observator

la 19.01.2015 , 13:18

Femeile voluptuoase nasc copii mai inteligenţi, iar rezervele de grăsime de pe coapsele şi fesele acestora sunt necesare pentru dezvoltarea creierului bebeluşilor lor. 

Oamenii de ştiinţă au descoperit că ţesutul adipos contribuie în mod direct la dezvoltarea cerebrală în perioada de alăptare, iar posteriorul femeii reprezintă o rezervă de nutrienţi vitali, potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Pittsburgh.

Aceştia au adăugat că femeile cu depozite mari de grăsime în zonele coapselor şi a feselor dau naştere unor copii mai inteligenţi.

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, în condiţiile în care corpul femeilor a evoluat astfel încât să poată depozita grăsimi, savanţii cred că acest lucru poate explica de ce unele femei reuşesc foarte greu să scape de depozitele adipoase de pe picioare şi fese.

"Grăsimea din aceste zone este un depozit pentru dezvoltarea ulterioară a creierului copilului", a declarat Will Lassek, specialist în sănătate publică la universitatea amintită.

"Hormonul masculin testosteron şi cel feminin, estrogen, controlează distribuţia depozitelor de grăsimi la pubertate şi apoi de-a lungul întregii vieţi", a declarat doctorul Philip McTernan, profesor specializat în diabet şi metabolism la Universitatea Warwick.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Femeile VOLUPTOASE nasc copii mai inteligenți!