Antena Meniu Search
x

Curs valutar

FENOMEN STRANIU şi spectaculos: "Este aproape supranatural, ca şi cum ar fi un RĂZBOI intergalactic" (GALERIE FOTO)

Imagini uimitoare care surprind un fenomen straniu şi spectaculos - "coloanele de lumină" - au fost adunate de cotidianul Daily Mail într-o galerie foto unică.

de Redactia Observator

la 13.01.2017 , 18:11

Imagini uimitoare care surprind un fenomen straniu şi spectaculos - "coloanele de lumină" - au fost adunate de cotidianul Daily Mail într-o galerie foto unică.

"Coloanele de lumină" reprezintă un spectacol extraordinar. Ele se formează atunci când temperatura aerului este extrem de scăzută, iar lumina de la soare, lună sau luminile artificiale se reflectă pe suprafaţa plată a cristalelor de gheaţă.

Efectul este unul asemănător aurorei boreale, fiind la fel de spectaculos.

Articolul continuă după reclamă

Cotidianul Daily Mail publică o galerie foto cu imagini surprinse de mai mulţi fotografi sau de oameni obişnuiţi care au fost martori ai acestui fenomen.

"Am surprins multe coloane de lumină în regiunea Blackfalds şi am făcut câteva fotografii foarte bune. Coloanele sunt extrem de bine definite. Adară erau minus 27 de grade", a declarat fotograful Darlene Tanner, din Alberta (Canada).

Un alt martor al acestui fenomen a fost Timothy Elzinga, în Ontorio. "Este aproape supranatural, ca şi cum ar fi un război intergalactic, cu lumini ce coboară din cer", povesteşte Timothy Elzinga.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » FENOMEN STRANIU şi spectaculos: "Este aproape supranatural, ca şi cum ar fi un RĂZBOI intergalactic" (GALERIE FOTO)