Antena Meniu Search
x

Curs valutar

GREȘEALA pe care o fac tot timpul gospodinele atunci când REÎNCĂLZESC MÂNCAREA

Când mâncarea se răcește, aceasta își pierde gustul

de Redactia Observator

la 01.07.2015 , 12:22

Când mâncarea se răcește, aceasta își pierde gustul

Iată ce poți să faci ca mâncarea să capete, din nou, savoare:

  • Tocăniţe şi borșuri / supe / ciorbe
Articolul continuă după reclamă

Se vor reîncălzi la foc mic. Dacă sunt reîncălzite la foc mare, lichidul se evaporă, iar mâncarea îşi pierde gustul şi consistenţa.

  • Orez

Pentru aragaz, orezul se pune într-o cratiţă şi se adaugă puţină apă. Se ţine la foc mediu și se amestecă uşor aproximativ 1 minut. Se opreşte focul, se pune capacul şi se lasă 5 minute.

Pentru cuptorul cu microunde, pune orezul într-un vas, adaugă puţină apă și acoperă vasul cu folie alimentară, având grijă să nu atingă orezul. După 3 minute, este numai bun de consumat.

  • Plăcintă

Plăcinta cu fructe se taie felii. Cuptorul se încălzeşte la 180 de grade C. Plăcinta se dă la cald 8-10 minute. 

  • Ceai / cafea

Cea mai bună metodă este să le reîncălzeşti în cuptorul cu microunde, într-o cană ceramică.

CITEȘTE ȘI Cea mai simplă metodă prin care cureți rapid ARDEII COPȚI sau VINETELE

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » GREȘEALA pe care o fac tot timpul gospodinele atunci când REÎNCĂLZESC MÂNCAREA