Greşeala pe care o fac TOATE GOSPODINELE! Aşa se pun CORECT GOGONELELE la murat
Murăturile sunt preferatele românilor în sezonul rece, aşa că este foarte important să ştii cele mai bune reţete, dar şi secretele bunicii atunci când vine vorba despre cele mai bune astfel de preparate
Murăturile sunt preferatele românilor în sezonul rece, aşa că este foarte important să ştii cele mai bune reţete, dar şi secretele bunicii atunci când vine vorba despre cele mai bune astfel de preparate
Iată o reţetă sigură de gogonele murate:
Ingrediente:
1 kg gogonele
2 crengi de mărar
5 căţei de usturoi
3 frunze de hrean
ienibahar (după gust)
2 linguri sare
1 litru apă
Cum se pun gogonelele?
1. Spală gogonelele, apoi lasă-le la uscat.
2. Pune gogonelele în borcane sterilizate.
3. Amestecă restul ingredientelor.
4. Repartizează apă şi condimentele uniform în borcane, infileteaza capacele şi da borcanele la rece, într-un loc întunecos, cum ar fi pivniţă.
CITEŞTE ŞI Greşeala pe care o fac TOATE GOSPODINELE! AŞA se pune corect VARZA la murat
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰