Antena Meniu Search
x

Greşeala pe care o facem TOŢI! Aşa se încarcă CORECT telefonul mobil

Când vorbim despre încărcarea telefoanelor, există o serie de reguli de care trebuie să ții cont. Dar, de asemenea, există și o serie de reguli care nu au niciun temei și de care ar trebui să uiți.

Când vorbim despre încărcarea telefoanelor, există o serie de reguli de care trebuie să ții cont. Dar, de asemenea, există și o serie de reguli care nu au niciun temei și de care ar trebui să uiți.

Nu spunem că aceste mituri nu ar fi avut sens cu ani în urmă, dar graţie avansării tehnologiei, bateriile litiu-ion actuale sunt în curs de perfecţionare. Cele folosite de companiile mari precum Samsung şi Apple sunt făcute astfel încât să reziste între trei şi cinci ani, potrivit Mashable.

Încărcarea telefonului pe timp de noapte îl va distruge

Cu toţii ne lăsăm telefoanele la încărcat peste noapte. Altfel spus, le ţinem conectate mult mai mult decât ar fi nevoie pentru că bateria să se încarce complet. Există însă credinţa că această activitate ar afecta durata de viaţă a bateriei în timp. Nu mai este cazul cu aceste baterii de pe noile telefoane şi tablete. Smartphone-urile moderne au baterii litiu-ion sau litiu-polimer şi sunt suficient de "inteligente" pentru a se opri din încărcare atunci când ating capacitatea maximă.

Nu trebuie să îți închizi niciodată telefonul

O fi el un dispozitiv inteligent, dar mai are nevoie de pauze ocazionale. Chiar experții Apple recomandă să îți închizi telefonul măcar o dată pe săptămână, pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Așadar, poate nu ar fi o idee rea să îl mai închizi din când în când noaptea, ca să ai un somn liniștit și să salvezi bateria.

CONTINUAREA AICI!

CITEŞTE ŞI 32 de ani la la PRIMUL TELEFON MOBIL! Cât cântarea şi cât a costat celebrul CELULAR

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Greşeala pe care o facem TOŢI! Aşa se încarcă CORECT telefonul mobil