Antena Meniu Search
x

Horoscop 25 noiembrie: Se anunţă o zi perfectă pentru investiţii, pentru mai multe zodii

Horoscop 25 noiembrie: Pentru Berbeci este o zi perfectă pentru a-şi arăta sentimentele faţă de o persoană pe care o au în suflet, de ceva timp.

Vezi și

Horoscop 25 noiembrie: Pentru Berbeci este o zi perfectă pentru a-şi arăta sentimentele faţă de o persoană pe care o au în suflet, de ceva timp. S-ar putea să aibă surpriza ca şi ea să îi împărtăşescă sentimentele. 

Taurii vor pleca într-o scurtă călătorie alături de întreaga familie. Cei care nu şi-au făcut planuri pentru weekend, vor fi surprinşi de către cei apropiaţi care au avut grijă să organizeze totul. 

***

Chiar dacă în viaţa Gemenilor apar situaţii tensionate, astrele le recomandă să fie calmi şi să aibă răbdare. O persoană mai în vârstă le va reda buna dispoziţie.

Pe acelaşi subiect

***

Racii au parte de un sfârşit de săptămână cam tensionat. S-ar putea să fie chemaţi la serviciu pentru a termina un proiect important. 

***

Leii sunt extrem de matinali şi... pe fugă toată ziua. Însă, sunt şi foarte norocoşi. E posibil să primească o sumă de bani importantă. 

***

Fecioarele, în schimb, fac calcule peste calcule. O investiţie importantă le va da peste cap tot bugetul programat pentru cumpărăturile de weekend. 

***

Energia Balanţelor este molipsitoare astăzi. Nimic nu le poate strica buna dispoziţie, pentru că astăzi primesc o veste extraordinară, pe care o aşteptau de mult timp. 

***

Scorpionii nu se pot abţine şi vor cheltui foarte mult în această perioadă. Pregătesc un eveniment important şi au foarte multe de rezolvat. 

***

Săgetătorii vor avea o zi specială, în care îşi vor revedea cei mai buni prieteni. Au avut o săptămână grea şi trebuie să se detaşeze complet.

***

Capricornii aleg să petreacă weekendul alături doar de persoana iubită, iar asta s-ar putea să nu fie chiar pe placul rudelor. Ar fi bine să se alăture şi celor dragi, chiar şi pentru câteva ceasuri. 

***

Vărsătorii vor întâlni astăzi o persoană cu care împart pasiuni comune. Este posibil ca această relaţie să evolueze în timp.

***

Iar Peştii vor fi înconjuraţi de foarte multe persoane în acest weekend. Este indicat să îşi aleagă foarte bine vorbele şi faptele, pentru că cei din jur îi vor analiza cu mare atenţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Horoscop 25 noiembrie: Se anunţă o zi perfectă pentru investiţii, pentru mai multe zodii