Antena Meniu Search
x

Horoscop 27 ianuarie 2018: o zodie atrage banii ca un magnet

Horoscop 27 ianuarie: Scorpionii sunt ocupaţi astăzi cu treburile administrative, iar Peştii par să devină mai îndrăzneţi. O altă zodie are parte de bani.

Vezi și

Horoscop 27 ianuarie: Scorpionii sunt ocupaţi astăzi cu treburile administrative, iar Peştii par să devină mai îndrăzneţi. O altă zodie are astăzi parte de bani.

Horoscop 27 ianuarie, vibraţia zilei: este o zi a călătoriei pentru unele zodii, pentru alţi nativi e a odihnei. Cei care vor fi în compania prietenilor şi a celor dragi vor avea de câştigat.

Horoscop 27 ianuarie: BERBEC

Berbecii nu-şi doresc nimic altceva de la ziua de azi, decât să se odihnească. Însă planul s-ar putea să fie dat peste cap tocmai de persoana iubită.

Horoscop 27 ianuarie: TAUR

Taurii fac totul pentru a-şi mulţumi partenerul de viaţă, renunţă la propriul program pentru a-şi dedica ziua partenerului. Aşadar se anunţă o zi plină de dragoste.

Horoscop 27 ianuarie: GEMENI

O fi weekend însă pentru Gemeni asta nu prea contează. Au de terminat proiecte importante, aşa că…vor munci.

Horoscop 27 ianuarie: RAC

Racii sunt bucuroşi că au reuşit să rezolve toate obligaţiile familiale din săptămâna care s-a încheiat, iar astăzi îşi vor aloca timp doar pentru distracţie şi pentru ieşiri cu prietenii.

Horoscop 27 ianuarie: LEU

Şi Leii sunt cu gândul la distracţie astăzi. Aşa că va fi greu pentru cei din jur să-i determnine să se mobilizeze şi să se implice şi în lucruri serioase. 

Horoscop 27 ianuarie: FECIOARĂ

Fecioarelor le merge foarte bine la capitolul bani. Însă, nu ar fi cazul să-i irosească pe nimicuri, mai bine ar face ceva economii.

Horoscop 27 ianuarie: BALANŢĂ

Balanţele vor pleca într-o călătorie. Deşi nu se vor relaxa aşa cum şi-ar fi dorit, totuşi se vor întoarce mai odihnite.

Horoscop 27 ianuarie: SCORPION

Scorpionii vor fi ocupaţi în prima parte a zilei cu rezolvarea unor probleme administrative. Restul zilei şi-l petrec în sânul familiei sau alături de prieteni.

Horoscop 27 ianuarie: SĂGETĂTOR

În schimb Săgetătorii profită de weekend şi îşi dedica tot timpul odihnei, aşadar nu aveţi nicio şansă să-i scoateţi astăzi din casă.

Horoscop 27 ianuarie: CAPRICORN

Capricornii vor lega prietenii cu persoane care îi vor ajuta mult în carieră. Indicat să fie sociabili şi cât se poate de amabili.

Horoscop 27 ianuarie: VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt extremi de calmi şi toleranţi, astăzi. Această stare atrage în jurul lor o grămadă de oameni, iar cu unii dintre ei vor lega prietenii strânse.

Horoscop 27 ianuarie: PEŞTI

Peştilor le merge foarte bine în plan emoţional. Asta le conferă echilibrul interior de care au nevoie pentru a fi mai îndrăzneţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Horoscop 27 ianuarie 2018: o zodie atrage banii ca un magnet