Antena Meniu Search
x

Curs valutar

HOROSCOP! Ce bărbați trebuie evitați în funcție de zodie?

Află cu ce bărbați nu trebuie nici în ruptul capului să stai prea mult la taclale!

de Redactia Observator

la 30.10.2015 , 12:17

 Află cu ce bărbați nu trebuie nici în ruptul capului să stai prea mult la taclale! 

Dacă eşti Berbec

În general preferi bărbaţi siguri pe ei, puternici, care preiau controlul relaţiei. Îţi place să fie el cel care te cucereşte şi care ia deciziile privind relaţia. Ai grijă la acei bărbaţi care tind să grăbească lucrurile şi mai ales ai grijă la cei cu temperament foarte puternic şi tendinţe către violenţă pentru că există riscul să fii abuzată în relaţie. Nu trece cu vederea defectele lui pentru că nu vor dispărea de la sine şi îţi pot face viaţa un chin.

Articolul continuă după reclamă

Dacă eşti Taur

Eşti un pic superficială în alegeri, în sensul că te atrag banii şi frumuseţea, ceea ce te poate costa. Poţi ajunge să refuzi un bărbat bun care te iubeşte doar pentru că are un pic de burtă. Aşa cum poţi să cazi în capcana unor promisiuni materiale care nu vor fi ţinute niciodată. Fii atentă la bărbaţii vanitoşi, care ţin prea mult la aspectul lor exterior sau se laudă prea mult cu contul din bancă.

Dacă eşti Gemeni

Îţi plac bărbaţii tineri, inteligenţi şi comunicativi care sunt versatili, se pricep la toate şi se adaptează uşor… Adică ai pretenţii cam mari. Ţine cont că nimeni nu poate să fie bun la toate, iar cine pare să fie aşa, înseamnă că este foarte împrăştiat şi nu reuşeşte să ducă nimic la bun sfârşit. Iar cine pare să aibă toate calităţile din lume, probabil că doar se preface de minune.

Dacă eşti Rac

Te atrag bărbaţii familişti, care îşi doresc copii şi care au o casă au lor sau pot să-ţi ofere o anumită siguranţă financiară. De asemenea, preferi bărbaţii sensibili şi romantici, care sunt un pic posesivi şi geloşi. Ai grijă însă la bărbaţii care nu caută doar o parteneră de viaţă, ci mai degrabă o mamă care să aibă grijă de ei. Cazi uşor în plasa profitorilor care ştiu să mintă frumos.

Dacă eşti Leu

Eşti atrasă de bărbaţii care ies în evidenţă şi sunt mereu în centrul atenţiei. Indiferent ce vârstă are un bărbat, tu cauţi copilul din el, acea scânteie de tinereţe care face relaţia mai interesantă. De aceea, tinzi să cazi în plasa celor care vor să se distreze cu tine câteva zile şi atât. Îi recunoşti uşor pentru că par mia îndrăgostiţi de porpria persoană decât de tine şi nu au planuri solide de viitor, ci se gândesc doar la petreceri.

Dacă eşti Fecioară

Partenerul ideal este practic, inteligent şi cu picioarele pe pământ şi are un loc de muncă sigur, bine plătit. Problema este că bărbaţii care sunt pretenţioşi cu propria persoană sunt adesea pretenţioşi şi cu cei din jur. Ai grijă la cei care sunt foarte critici, care nu sunt niciodată mulţumiţi, care sunt obsedaţi de curăţenie sau muncesc 14 ore pe zi.

Dacă eşti Balanţă

Preferi bărbaţii care arată foarte bine, se îmbracă bine, au maniere şi ştiu câte ceva despre artă. De aceea, există riscul să te alegi cu un pierde-vară căruia îi place să-şi trăiască viaţa, fără responsabilităţi şi fără să se implice prea mult. Fii atentă la cei care nu pot să ia o decizie, care sunt prea preocupaţi de aparenţe şi prea egoişti.

Dacă eşti Scorpion

Îţi plac bărbaţii sexy, care sunt interesaţi de o viaţă sexuală foarte activă şi nu te deranjează dacă au şi ceva bani. Dar trebuie să fii atentă la cei care sunt atraşi de tine doar pe plan sexual şi care vor doar aventuri de scurtă durată. Pentru tine sexul merge mână în mână cu iubirea, dar unii bărbaţi nu gândesc la fel. Dacă ai şi tu nişte bani puşi deoparte, ai grijă şi la profitori.

Dacă eşti Săgetător

În general, alegi partenerii care provin din altă ţară, altă zonă a ţării sau din altă cultură. De asemenea, eşti atrasă de cei care călătoresc mult şi stau puţin acasă pentru că nu îţi plac partenerii care te sufocă cu prezenţa lor. Pe de altă parte rişti să te alegi cu cineva care este prea detaşat, care vrea o relaţie bazată pe aparenţe şi nu ţine de fapt la tine. Este uşor să fii minţită.

Dacă eşti Capricorn

Îţi plac bărbaţii pe care alte femei îi consideră reci şi lipsiţi de sentimente. O relaţie este mai degrabă un parteneriat de afaceri pentru tine. Ai grijă la bărbaţii pentru care banii contează mai mult decât fericirea ta. În timp poţi ajunge o angajată a iubitului tău, muncind pentru binele lui şi neprimind mare lucru în schimb.

Dacă eşti Vărsător

E atrag bărbaţii care într-un fel sau altul sunt neobişnuiţi, unici. Problema este că uneori te alegi cu ciudaţi care îţi fac tot felul de probleme. Fii atentă la cei care par foarte excentrici, care au gusturi sau păreri foarte ciudate. De asemenea, fereşte-te de bărbaţii care sunt mai interesaţi de problemele prietenilor şi vecinilor decât de ale tale.

Dacă eşti Peşti

Îţi plac bărbaţii emotivi, sensibili, afectuoşi şi în general pasivi, cu înclinaţii artistice. Ai grijă însă la cei care nu au scopuri precise în viaţă, care preferă viaţa boemă. Dragostea nu ţine de foame din păcate. E posibil să te alegi cu un iubit care nu este suficient de responsabil şi care trăieşte într-un „dolce far niente” perpetuu.

Sursa: unica.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » HOROSCOP! Ce bărbați trebuie evitați în funcție de zodie?