Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 28 martie 2018. Capricornii au aşteptări foarte mari de la cei din jur, iar Fecioarele vor fi cu capul în nori toată ziua

Horoscop 28 martie 2018. Săgetătorii sunt atât de concentraţi la locul de muncă, încât încep să-şi neglijeze relaţia de cuplu

de Redactia Observator

la 28.03.2018 , 07:56

Horoscop 28 martie 2018. Săgetătorii sunt atât de concentraţi la locul de muncă, încât încep să-şi neglijeze relaţia de cuplu. Iar acest fapt nu va rămâne netaxat de persoana iubită.

Horoscop 28 martie 2018 Berbec

Berbecii au chef de vorbă multă încă de la primele ore ale dimineţii. Însă, dacă vor să se aleagă şi cu câştiguri ar fi bine să treacă şi la fapte.

Vezi și

Horoscop 28 martie 2018 Taur

Taurii sunt cei mai veseli astăzi pentru că ştiu că fericirea vine din lucruri mărunte. În a doua parte a zilei, posibil chiar să primească propuneri profitabile pentru viitorul lor.

Horoscop 28 martie 2018 Gemeni

În schimb, Gemenii sunt puşi pe ceartă. Aşa că, dacă vreţi să aveţi o zi liniştită, ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu ei.

Horoscop 28 martie 2018 Rac

Racii vor începe ziua cu o senzaţie de oboseală. Dar să stea liniştiţi. Până spre seară, vor găsi energia necesară să rezolve tot ce şi-au propus.

Horoscop 28 martie 2018 Leu

Perseverenţa va fi calitatea supremă a Leilor, astăzi. Sunt implicaţi sută la sută în tot ceea ce fac şi reuşesc să-şi respecte toate promisiunile.

Horoscop 28 martie 2018 Fecioară

Nu putem spune acelaşi lucru despre Nativii Fecioară. Una zic şi alta fac, sunt cu capul în nori şi cu greu se vor ţine de cuvânt.

Horoscop 28 martie 2018 Balanţă

Balanţelele ar putea da dovadă de indiscreţie în relaţia cu prietenii şi e posibil să aibă parte de confruntări delicate.

Horoscop 28 martie 2018 Scorpion

Ar fi bine ca Scorpionii să nu se lase afectaţi în caz că vor auzi vorbe răutacioase la adresa lor. Important e să nu se abată de la drumul lor.

Horoscop 28 martie 2018 Săgetător

Săgetătorii sunt atât de concentraţi la locul de muncă încât încep să-şi neglijeze relaţia de cuplu. Iar acest fapt nu va rămâne netaxat de persoana iubită.

Horoscop 28 martie 2018 Capricorn

Capricornii au aşteptări foarte mari de la cei din jur şi în felul acesta riscă să rămână dezamăgiţi. Cel mai bine, astăzi ar fi să se încreadă în instinctul lor.

Horoscop 28 martie 2018 Vărsător

E bine de ştiut că Vărsătorii vor putea avea mari beneficii, asta dacă vor fi ceva mai diplomaţi atunci când îşi exprimă punctul de vedere.

Horoscop 28 martie 2018 Peşti

Nativii Peşti vor fac haz de situaţiile mai neplăcute. Iar spre seară, ar putea să primească un apel de la o persoană cu care nu au mai vorbit de mult timp.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 28 martie 2018. Capricornii au aşteptări foarte mari de la cei din jur, iar Fecioarele vor fi cu capul în nori toată ziua