Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 5 aprilie 2018. Taurii au şansa unor mari schimbări, iar pentru Raci pare să iasă soarele, după multă vreme!

Horoscop 5 aprilie 2018. După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental, ghinionul s-a terminat pentru Raci.

de Redactia Observator

la 05.04.2018 , 07:35

Horoscop 5 aprilie 2018. După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental, ghinionul s-a terminat pentru Raci. Vor cunoaşte o persoană nouă care le-ar putea fura inima.

Pentru Fecioare este un un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie.

Horoscop 5 aprilie 2018 Berbec

Vezi și

Berbecii ar putea avea parte de o zi dificilă cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi dar si acasă.

Horoscop 5 aprilie 2018 Taur

Taurii au ocazia să facă schimbări importante, mai ales pe plan sentimental. Să evite speculaţiile şi să ţină cont de sfaturile partenerului de viaţă.

Horoscop 5 aprilie 2018 Gemeni

Gemenii n-ar trebui să se teamă să facă o investiţie riscantă. Astăzi norocul e de partea lor.

Horoscop 5 aprilie 2018 Rac

După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental, ghinionul s-a terminat pentru Raci. Vor cunoaşte o persoană nouă care le-ar putea fura inima.

Horoscop 5 aprilie 2018 Leu

Este o zi favorabilă negocierilor şi comunicării pentru nativii Leu. Vor vorbi însă la telefon pentru că în prima parte a zilei sunt nevoiţi să plece într-o scurtă călătorie.

Horoscop 5 aprilie 2018 Fecioară

Dragi Fecioare, este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie. Aveţi grijă să vă respectaţi promisiunile!

Horoscop 5 aprilie 2018 Fecioară

Balanţele au contacte cu persoane importante care contribuie la reuşita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade.

Horoscop 5 aprilie 2018 Scorpion

Dragi Scorpioni, aveţi ocazia să mergeţi într-o excursie cu prietenii. Nu vă mai gândiţi la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritaţi să vă relaxaţi.

Horoscop 5 aprilie 2018 Săgetător

Săgetătorii au idei bune care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce şi-au propus, trebuie să depună eforturi susţinute.

Horoscop 5 aprilie 2018 Capricorn

Nativi Capricorn, reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce v-aţi propus.

Horoscop 5 aprilie 2018 Vărsător

Vărsătorii au capacitatea de a se adapta cu uşurinţă unor situaţii noi şi să ia decizii inspirate.Se vor ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei.

Horoscop 5 aprilie 2018 Peşti

Nativi Peşti, aveţi ocazia să vă dovediţi creativitatea. Petreceţi după-amiază alături de partenerul de viaţă şi de persoanele mai tinere din familie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 5 aprilie 2018. Taurii au şansa unor mari schimbări, iar pentru Raci pare să iasă soarele, după multă vreme!