Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 6 mai 2018. Răsfăţaţii zodiacului încheie săptămâna aşa cum sperau, însă câţiva nativi vor avea mult de furcă la serviciu ori cu partenerul

Horoscop 6 mai 2018. Sfârşitul de săptămână vine cu energie şi planuri mari pentru câţiva răsfăţaţi ai zodiacului, dar şi cu ceva obstacole pentru ceilalţi, mai greu încercaţi, care vor fi puşi în faţa unor alegeri dificile, probleme la serviciu, sau dispute cu membrii familiei.

de Redactia Observator

la 06.05.2018 , 09:19

Horoscop 6 mai 2018. Sfârşitul de săptămână vine cu energie şi planuri mari pentru câţiva răsfăţaţi ai zodiacului, dar şi cu ceva obstacole pentru ceilalţi, mai greu încercaţi, care vor fi puşi în faţa unor alegeri dificile, probleme la serviciu, sau dispute cu membrii familiei.

Capricornul, de exemplu poate primi o lecţie aspră din partea unei persoane din familie care îl cam dezamăgeşte. Motivele ei nu sunt neapărat legate de nativul Capricorn, aşa că va trebui să îţi vadă de treburile lui. Previziuni astrale pentru fiecare zodie, în rândurile următoare.

Horoscop 6 mai 2018 Taur

Vezi și

Taurilor nu le este recomandat astăzi să îşi piardă timpul cu problemele de serviciu. Mai bine s-ar dedica cu totul persoanelor apropiate, dacă nu vor să aibă probleme şi acasă.

Horoscop 6 mai 2018 Gemeni

Gemenii sunt puşi pe fapte mari astăzi. Vor să pună la punct un vecin sau o rudă mai îndepărtată care i-a supărat în ultima vreme.

Horoscop 6 mai 2018 Rac

Racii vor fi un zâmbet toată ziua. Un proiect la care au muncit pe brânci în ultima vreme se încheie aşa cum sperau.

Horoscop 6 mai 2018 Leu

Leii nu vor fi cei mai buni parteneri de conversaţie. Vor prefera să citească o carte sau să doarmă. La cât au muncit săptămâna asta, nu-i poate condamna nimeni.

Horoscop 6 mai 2018 Fecioară

Fecioarele vor fi pe fugă în prima parte a zilei. Au fost invitate la o petrecere şi nu pot merge cu mâna goală. Trebuie să facă nişte cumpărături.

Horoscop 6 mai 2018 Balanţă

Balanţele trebuie să facă o alegere dificilă. Ca să nu regrete mai apoi ar fi bine să ceară sfatul persoanei iubite.

Horoscop 6 mai 2018 Scorpion

Scorpionii, sunt bine dispuşi şi atrag cu uşurinţă simpatia celor din jur. Până la lăsarea serii vor reuşi să îşi facă prieteni noi.

Horoscop 6 mai 2018 Săgetător

Pentru Săgetatori, finalul acestei săptămâni este tumultuos în relaţiile emoţionale. Posibil să apară discuţii aprinse. Să fie prudenţi şi să evite concluziile pripite!

Horoscop 6 mai 2018 Capricorn

Capricornul poate primi o lecţie aspră din partea unei persoane din familie care îl cam dezamăgeşte. Motivele ei nu sunt neapărat legate de nativul Capricorn, aşa că va trebui să îţi vadă de treburile lui.

Horoscop 6 mai 2018 Vărsător

Va fi o zi plină pentru Vărsători. Plină de satisfacţii în plan personal, dar şi financiare. Un motiv întemeiat să petreacă diseară alături de persoana iubită.

Horoscop 6 mai 2018 Peşti

Astăzi, Peştilor, gândul vă zboară la vacanţă. Într-o destinaţie exotică nu pot merge dar şi să stea în casă toată ziua, parcă e păcat. Cel mai bine ar fi să meargă într-o drumeţie!

Horoscop 6 mai 2018 Berbec

O plimbare în parc îi va ajuta şi pe Berbeci să-şi reîncarce bateriile pentru săptămâna care vine.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei de 6 mai 2018. Răsfăţaţii zodiacului încheie săptămâna aşa cum sperau, însă câţiva nativi vor avea mult de furcă la serviciu ori cu partenerul