Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2018. Veşti excelente de Paşte, pentru mai multe zodii

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2018: Leul are noroc în dragoste şi bani, Fecioarele preferă singurătatea, iar Racii vor fi puşi la încercare în ziua de Paşte.

de Redactia Observator

la 08.04.2018 , 09:17

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2018: Leul are noroc în dragoste şi bani, Fecioarele preferă singurătatea, iar Racii vor fi puşi la încercare în ziua de Paşte.

Iată previziunile astrologice ale zilei pentru toate zodiile:

Horoscop 8 aprilie Berbec

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2018: Bani pentru Lei, sărbători romantice pentru Săgetători şi veşti bune pentru Vărsători
Vezi și

Astăzi, Berbecii se vor bucura de răsfaţ din partea iepuraşului de Paşte, primind cadouri din locuri neaşteptate.

Horoscop 8 aprilie Taur

În perioada Paştelui, Taurii au un chef nebun de curăţenie şi redecorare. De săptămana viitoare se vor concentra mai mult asupra segmentului financiar, iar tendinţa lor generală va fi să achiziţioneze tot felul de nimicuri.

Horoscop 8 aprilie Gemeni

Gemenii nu prea au chef de petrecere si aglomeratie, ci prefera compania partenerului de viata, a prietenilor apropiati sau a rudelor de gradul intai. 

Horoscop 8 aprilie Rac

Aceste zile de sarbatoare le vor pune Racilor calmul la incercare. Daca vor trata situatia cu spirit de gluma, atmosfera se va detensiona rapid. Este posibil sa  reevalueze relatiile de cuplu si situatia financiara.

Horoscop 8 aprilie Leu

Leul are noroc de Paste atat pe plan sentimental, cat si financiar. Toate merg ca pe roate, iar rudele generoase ii vor coplesi cu multe cadouri.

Horoscop 8 aprilie Fecioara

Nativul Fecioara nu are chef de traditii anul acesta. In loc sa petreaca timp alaturi de familie, simte nevoia sa plece departe, singur sau cu o mana de prieteni. 

Horoscop 8 aprilie Balanţă

Balantele sunt predispuse la evenimente neasteptate in perioada sarbatorilor pascale, ceea ce inseamna ca le surad oportunitatile.  Asadar vor avea parte de o petrecere de proportii. 

Horoscop 8 aprilie Scorpion

Astazi Scorpionii sunt excesiv de melancolici, prinsi in capcane sentimentale, insa vor avea  parte de surprize mari. 

Horoscop 8 aprilie Săgetător

Sagetatorii vor avea parte de sarbatori romantice. Cei singuri vor face noi cuceriri, in timp ce nativii care se afla deja intr-o relatie amoroasa vor consolida legatura cu partenerul.

Horoscop 8 aprilie Capricorn

Capricornii sunt in culmea fericirii, iar Pastele acesta are menirea sa le sporeasca si mai mult starea de bine. Vor avea alaturi cele mai dragi persoane din viata lor, care ii vor rasfata nu doar cu multa atentie, ci si cu o sumedenie de cadouri. 

Horoscop 8 aprilie Vărsător

Pentru Vărsători se anunta o perioada excelenta! Planurile lor vor prinde contur, iar visele pot deveni realitate cu usurinta. 

Horoscop 8 aprilie Peşti

Iar Peştii au parte de armonie si de romantism zilele care vin. Daca sunt singuri, nu este exclus ca la petrecerile cu prietenii sa intalneasca o persoana interesantă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei de 8 aprilie 2018. Veşti excelente de Paşte, pentru mai multe zodii