Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 9 aprilie 2018. Săptămâna începe cu veşti excelente pentru mai multe zodii

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2018. Satisfacţii pentru Berbeci, întâmplări plăcute pentru Capricorni şi veşti bune pentru Săgetători.

de Redactia Observator

la 09.04.2018 , 11:11

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2018. Satisfacţii pentru Berbeci, întâmplări plăcute pentru Capricorni şi veşti bune pentru Săgetători.

Iată previziunile astrologice ale zilei pentru toate zodiile:

Horoscop 9 aprilie Berbec

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2018. Săptămâna începe cu veşti excelente pentru mai multe zodii | Sursa: Observator
Vezi și

Se prefigurează o zi cu multe satisfacţii sufleteşti pentru Berbeci. Au un tonus la cote maxime şi, cu aşa o stare, vor putea realiza tot ce îşi doresc!

Horoscop 9 aprilie 2018 Taur

Tauriii vor avea o zi plină din punct de vedere emoţional. Multe dintre aşteptarile lor se vor materializa.

Horoscop 9 aprilie Gemeni

Gemenii vor reuşi să se simtă bine doar după ce îşi vor face ordine în minte şi în suflet, aşa că indiferent cât vor încerca cei din jur să-i binedispună va fi în zadar.

Horoscop 9 aprilie Rac

Racii dau dovadă de un calm desăvârşit, dar asta nu înseamnă că la ei situaţia e roz. Însă horoscopul spune că ei vor avea înţelepciunea de a aplana orice discuţie familială în caz că se va abate de la făgaşul normal.

Horoscop 9 aprilie Leu

Leii sunt puşi pe fapte mari. Nu vor scăpa nicio ocazie de a ieşi în evidenţă şi de a se face remarcaţi în orice loc se vor afla. 

Horoscop 9 aprilie Fecioară

Fecioarele posibil să ascundă o suferinţă în suflet. Aşa că dacă îi vedeţi mai tăcuţi decât de obicei - înseamnă că nu vor să vă întristeze cu starea lor de spirit. 

Horoscop 9 aprilie Balanţă

Balanţele au o poftă de distracţie molipsitoare. Sunt puse pe glume şi din păcate distrag atenţia celor din jur de la lucruri serioase sau de la odihnă.

Horoscop 9 aprilie Scorpion

Scorpionii nu vor face altceva decât să se odihnească. Vor amâna orice lucru care le-ar putea afecta liniştea. Şi bine fac!

Horoscop 9 aprilie 2018 Săgetător

Săgetătorii vor primi una dintre cele mai bune veşti auzite în ultima vreme de la un membru din familie. Să fie vorba oare de o căsătorie sau de un botez? Vom afla.

Horoscop 9 aprilie Capricorn

Şi Capricornii vor avea parte de o zi cu multe întâmplări plăcute în familie. Îi aşteaptă multă relaxare, distracţie şi voie bună.

Horoscop 9 aprilie Vărsător

Vărsătorii sunt predispuşi la excese culinare în această perioadă. Aşa că mai mult sport sau plimbări în aer liber ar putea fi idei excelente astăzi.

Horoscop 9 aprilie Peşti

Nativii Peşti vor găsi soluţii pentru mai multe probleme. Aşa că vor avea o zi frumoasă şi cu vizite neaşteptate în a doua parte a zilei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 9 aprilie 2018. Săptămâna începe cu veşti excelente pentru mai multe zodii