Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 8 Martie 2018. Mai multe zodii au parte de surprize plăcute

Ziua de astăzi le poate aduce nativilor Peşti mai multe motive să se întâlnească cu prietenii.

Vezi și

Este posibil ca Berbecii să primească în dar bilete - cadou - la un spectacol sau la un meci. Acolo se vor distra pe cinste şi îşi vor face noi prieteni.

Astăzi Taurii vor avea o misiune destul de grea! Vor căuta ceva foarte mult şi nu vor avea linişte până când nu vor găsi. Sunt foarte agitaţi şi vor avea nevoie de ajutorul cuiva pentru a ieşi la liman.

****

O zi plină de peripeţii se anunţă pentru Gemeni dar care se va termina cu bine. Totul are legătură cu viaţa personală şi cu ceva ce au început acum câteva luni.

****

Nativi din Rac, primiţi o invitaţie la un eveniment pe care nu trebuie să îl rataţi. Mulţi dintre cunoscuţi vor merge şi trebuie să fiţi şi voi acolo.

****

Şi Leii vor merge astăzi la o ceremonie, sau la o petrecere şi e posibil ca atmosfera să fie atât de naturală încât să îi inspire să ia o decizie referitoare la viaţa în doi.

****

Dragi Fecioare, astăzi veţi fi întâmpinate de neprevăzut. O să revedeţi nişte oameni care vă pot oferi un job sau să faceţi parte dintr-o echipă în care să vă puneţi în valoare un talent.

****

Dacă tot e 8 Martie, Balanţele ar putea da o fugă până în staţiunea preferată sau pot lua masa împreună cu o persoană dragă.

****

Invitaţiile curg, dragi Scorpioni! Prietenii vă vor prin preajmă, dar şi voi aveţi idei: să ieşiţi pe undeva, să profitaţi din plin de vreme, de primăvară, dar şi de ziua femeii.

****

Ei bine, nici Săgetătorii nu vor sta astăzi acasă. Se anunţă o ieşire de grup! Pot fi colegii de breaslă sau puteţi merge undeva cu prietenii! Poate chiar peste hotare.

****

Pentru Capricorni sfera sentimentală este frumos animată! Într-o astfel de zi, se pot aştepta chiar şi la o cerere în căsătorie.

****

Un SMS sau un apel telefonic le poate schimba Vărsătorilor starea de spirit şi să redevină încrezători în viiitorul lor sentimental.

****

Ziua de astăzi le poate aduce nativilor Peşti mai multe motive să se întâlnească cu prietenii. Ziua lor de naştere, ziua femeii, a mamei sau un succes de familie. În orice caz vor avea parte de o zi minunată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei de 8 Martie 2018. Mai multe zodii au parte de surprize plăcute