Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 9 Mai 2017

BERBEC

Apar rezultatele bunei colaborari cu un partener de afaceri. Impreuna, reusiti sa terminati o lucrare importanta. Dupa-amiaza sunteti nemultumit din cauza relatiilor sentimentale. Un prieten va ajuta sa treceti mai usor peste acest moment. 

TAUR

Dupa o perioada nu tocmai favorabila, lucrurile merg mai bine pe plan sentimental. S-ar putea sa va indragostiti la prima vedere. Va recomandam sa fiti sincer. 

Pe acelaşi subiect

GEMENI

Sunteti putin indispus din cauza problemelor financiare. Aveti un randament foarte bun, mai ales in activitatile intelectuale. Va recomandam sa va dedicati studiului, proiectelor de viitor sau consolidarii relatiilor de afaceri. 

RAC

Dimineata aveti multe probleme de rezolvat. Chiar daca sunteti in forma si aveti spor, va sfatuim sa nu refuzati ajutorul celor din jur. Spre seara, primiti de la o persoana mai in varsta din familie un cadou sau o suma de bani. 

LEU

Dimineata sunteti foarte bine dispus si aveti succes in activitatile casnice si in societate. S-ar putea sa nu fiti prea multumit de situatia financiara. 

FECIOARA

Sunteti foarte inventiv si va descurcati foarte bine in afaceri. Investitiile pe care le aveti in vedere va pot aduce mari satisfactii in curand. 

BALANTA

Cu farmecul dumneavoastra deosebit, atrageti admiratia celor din jur. Aveti mari sanse de reusita in activitati comerciale. 

Sunt favorizate si investitiile pentru casa.

SCORPION

Incepeti o activitate care va va aduce castiguri frumoase si satisfactii profesionale.  La serviciu sunteti in forma si munciti mai mult, spre nemultumirea colegilor. 

SAGETATOR

S-ar putea sa plecati intr-o scurta delegatie, anuntata in ultimul moment. In ciuda dificultatilor, reusiti sa va descurcati foarte bine. 

CAPRICORN

Astazi sunteti plin de energie.  Daca sunteti invitat intr-o excursie, va sfatuim sa nu pierdeti ocazia. Nu va mai ganditi la cheltuieli! Meritati putina relaxare. 

VARSATOR

Se pare ca incepeti pregatirile pentru concediu sau pentru o excursie.  O ruda din partea partenerului de viata reuseste sa va indispuna pe moment. Ascultati-o, pentru ca sfaturile sale ar putea sa va fie utile! 

PESTI

Dimineata, o veste buna: urmeaza sa primiti bani. Puteti sa va faceti planuri de viitor si sa va intalniti cu prietenii. Stati excelent la capitolul comunicare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 9 Mai 2017