Antena Meniu Search
x

INELARUL și ARĂTĂTORUL, cuvinte încrucișate în integrama PERSONALITĂȚII TALE

Știai că lungimea degetelor poate dezvălui picanterii despre personalitatea ta? Provocare: compară lungimea degetului arătător cu cel inelar!

Știai că lungimea degetelor poate dezvălui picanterii despre personalitatea ta? Provocare: compară lungimea degetului arătător cu cel inelar!

Imaginea de mai sus prezintă trei tipuri de degete, marcate A, B, C. Verifică-ți degetele și descoperă, mai jos, lucruri despre tine:

A. Oamenii care au degetul inelar mai lung decât degetul arătător sunt foarte frumoși. Ei au un farmec pe care alții îl găsesc irezistibil. Majoritatea lucrează fie în cadrul armatei, fie sunt ingineri. Hobby-urile lor sunt integramele și șahul.

B. Cei cu degetul inelar mai scurt decât cel arătător au o mare încredere în ei, dar sunt și foarte aroganți. Le place singurătatea și nu suportă să fie deranjați din timpul liber.

C. Persoanele care au degetul inelar egal cu cel arătător sunt mari iubitoare de pace și nu se simt deloc confortabil atunci cînd intră într-un conflict. Nu în ultimul rând, sunt foarte credincioase, fidele unei relații, dar și pline de tandrețe și grijă față de partenerii lor de viață.

Sursa: Călin Petru Bărbulescu / Secretele.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » INELARUL și ARĂTĂTORUL, cuvinte încrucișate în integrama PERSONALITĂȚII TALE