Antena Meniu Search
x

Ciocolată Bio plină cu viermi, într-un supermarket Auchan din Constanța. Un tată a fost cât pe ce să-i dea fiicei să mănânce: "Toate aveau viermi!"

Ciocolată Bio plină cu viermi. Asta a cumpărat un tată pentru fiica ei, de la magazinul Auchan Sud Constanța.

Ciocolată Bio plină cu viermi. Asta a cumpărat un tată pentru fiica ei, de la magazinul Auchan Sud Constanța.

Surpriza pentru copilă s-a transformat într-un episod revoltător, după ce bărbatul, fost director la Protecția Consumatorului, a desfăcut folia în care era învelită ciocolata bio.

Bărbatul a cumpărat ciocolata bio din Auchan Sud Constanța în data de 10 februarie şi a revenit la magazin a doua zi, pe 11 februarie, pentru a vedea dacă se repetă grozăvia. 

Şi s-a repetat. 

Supărat, omul a anunțat conducerea magazinului, care a desfăcut tot lotul și a observat că toată ciocolata bio era plină de viermi. Ulterior, a depus și sesizare la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, care urmează să facă verificări la magazin.

„Produsul sigur a fost ținut în condiții improprii, la o temperatură nepotrivită, de asta s-a umplut cu viermi. Chiar dacă au distrus lotul în fața mea, sigur există o problemă acolo și am dat curs procedurii prin reclamație la Protecția Consumatorului”, a declarat, pentru presa locală, fostul director OPC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Ciocolată Bio plină cu viermi, într-un supermarket Auchan din Constanța. Un tată a fost cât pe ce să-i dea fiicei să mănânce: "Toate aveau viermi!"