Antena Meniu Search
x

Migdalaţi sau rotunzi? Iată ce spune forma ochilor despre tine

Deşi pare greu de crezut, ochii pot spune multe despre personalitatea ta

Deşi pare greu de crezut, ochii pot spune multe despre personalitatea ta

1 . Ochii rotunzi: Eşti o persoană generoasă, caritabilă. Altruismul tău este deseori remarcat de către cei din jur, fiind foarte apreciată pentru sufletul pe care îl pui în tot ce faci. Îţi place viaţa mondenă, adori petrecerile şi doreşti să fii admirată. Ai un simţ estetic deosebit, pe care ştii să ţi-l pui în valoare. Ca dovadă, eşti elegantă, mereu în pas cu moda.

SĂNĂTATE – din acest punct de vedere, eşti foarte sensibilă. Poţi avea probleme cu circulaţia, pot apărea migrene sau dese crize de spasmofilie.

CARIERA – te vei îndreptă către lumea artistică, spre jurnalism sau poţi lucra în domeniul serviciilor, al turismului.

BANI – nu vei duce lipsa.

CITEŞTE ŞI Ți se zbate OCHIUL DREPT? Vei câștiga la LOTO sau... mai bine rămâi acasă, ca să nu ai GHINION? Află ADEVĂRUL din spatele SUPERSTIȚIEI

DRAGOSTE – vei fi apreciată de către bărbaţii din viaţa ta, dar vei căuta mult până să-l găseşti pe bărbatul vieţii tale (tandru şi foarte stăpân pe sine).

2. Ochii oblici: Te remarci printr-un magnetism aparte. Când te întâlnesc pe stradă, bărbaţii întorc capul după tine.

SĂNĂTATE – de fier. Dai dovadă de multă energie şi eşti predispusă la longevitate.

CARIERA ŞI BANI – sunt favorizate de un mediu concurenţial. Eşti o luptătoare înnăscută şi competiţia te stimulează. Poţi fi sportiv de performanţă, dar şi cadru militar, jurnalist, managerul unei firme etc.

DRAGOSTE – pentru o lungă perioadă, vei fi mai degrabă o aventurieră decât o sentimentală. Eşti puternică, autoritară, dar devii foarte “cuminte” când eşti fasfatata de partener. O dată întâlnit “alesul”, îţi vei găsi liniştea.

3. Ochii migdalaţi:

SĂNĂTATE – este pusă în pericol de muncă intensă – dusă uneori până la epuizare – sau de diferite alte excese.

CARIERA – Poţi face o carieră de succes în domeniul cinematografiei sau al modelling-ului. BANI – vei avea parte de confort, lux sau chiar opulenţă.

DRAGOSTE – viaţă sentimentală nu va fi întotdeauna pe măsură aşteptărilor, dar, dacă ai răbdare, vei întâlni şi partenerul ideal, care-ţi va asigura confortul şi fericirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Migdalaţi sau rotunzi? Iată ce spune forma ochilor despre tine