Moda brunch-ului de duminică, tot mai în vogă printre români
În zilele de weekend ne dorim să ne relaxăm cât mai mult, iar trezitul devreme iese din plan. Aşa că, pentru mulţi micul dejun se transformă în prânz sau în brunch.
În zilele de weekend ne dorim să ne relaxăm cât mai mult, iar trezitul devreme iese din plan. Aşa că, pentru mulţi micul dejun se transformă în prânz sau în brunch.
Brunch-ul este o combinaţie între mic dejun şi prânz la care nu există limite. Chefii pregătesc preparate din toate bucătăriile lumii condimentate cu show-uri de live cooking, dar şi muzică live.
Bufetul amenajat cuprinde de la aperitive, potrivite pentru prima masă a zilei, până la supe, feluri principale şi delicatese.
Conceptul este împrumutat de la britanici, dar i-au prins gustul şi românii. Îşi încep zilele de weekend după ora 12 şi pot mânca în voie, toată după-amiaza.
Din meniurile brunch-urilor nu lipsesc brânzeturile, foie gras-ul şi băuturile alese - şampanie sau vin. Şi costul este unul pe măsură.
De obicei, brunch-urile au loc în hotelurile de 4 şi 5 stele, însă românii încep să le organizeze chiar şi în aer liber.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰