Antena Meniu Search
x

Foto Nota de plată uriaşă primită de un client la restaurantul lui Salt Bae. "Calitatea nu are preţ"

Restaurantul Nusr-et din Abu Dhabi atrage în continuare mulţi curioşi. Asta se datorează mai ales faptului că proprietarul, chef Nusret Gokce, a devenit celebru în ultimii ani prin modul inedit în care condimentează mâncarea. Ba chiar a primit porecla de "Salt Bae" pentru acest lucru. Totuşi, unii clienţi nu s-au bucurat prea tare de experienţă după ce le-a venit nota de plată. Pe reţelele de socializare a fost postat un bon fiscal pe care apare o sumă uriaşă, de 140.584 de lire sterline. Doar vinul a costat 114.154 de lire sterline.

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 16:32

Bucătarul turc Nusret Gokce a devenit celebru în bucătărie, dar şi pe internet, după ce modul în care condimenta mâncarea l-a transformat într-un meme internaţional. Bărbatul, cunoscut pe reţelele de socializare drept Salt Bae, este proprietarul unui faimos lanţ de restaurante, localizate în inima unor oraşe importante din lume. Unul dintre acestea se află în Abu Dhabi, unde clienţii vin neîntrerupt să aibă parte de o experienţă demnă de povestit acasă. Dar preţurile piperate i-ar putea convinge să se gândească de două ori înainte să facă o rezervare

Cât costă o masă la restaurantul lui Salt Bae

Restaurantul Nusr-Et Steakhouse a devenit încă o dată un subiect fierbinte de discuţie pe reţelele de socializare, după ce un utilizator a postat o fotografie cu nota de plată pentru o masă de 14 persoane. Potrivit Daily Mail, suma totală se ridică la peste 140.500 de lire sterline, iar o singură friptură cu foiţă de aur costă 1.030 de lire sterline. Au cheltuit o sumă astronomică doar pe vin: cinci sticle de vin roşu Petrus (74.200 de lire sterline), două sticle de vin Petrus 2009 Louis XIII (45.661 de lire sterline) şi o sticlă de vin Chateau Margaux (3.538 de lire sterline). O sticlă de bere Heineken i-a costat 12,50 de lire sterline, un cocktail negroni - 17 lire sterline şi patru pahare de virgin mojito - 41 de lire sterline. Pentru nouă sticle de apă, Salt Bae i-a taxat cu 92 de lire sterline.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Identitatea persoanelor care s-au bucurat de consumaţia luxoasă rămâne necunoscută, însă restaurantul e celebru pentru clienţii din "cercuri înalte" care îi trec pragul frecvent. Preţurile uriaşe au fost însă aspru criticate pe Instagram, unde oamenii scriu că este "o nebunie" bazată pe "un ego mult prea mare". Salt Bae susţine pe aceeaşi platformă de socializare că banii nu sunt o problemă când e vorba de calitate.

Un alt clent a avut parte, anul trecut, de o experienţă similară. "Este mai ieftin să iei avionul și să mănânci la restaurantul turcesc al lui Salt Bae decât să mergi la cel londonez. 9 lire pentru o Coca-Cola. 630 de lire pentru friptura Tomahawk. Nu, mulțumesc", a scris bărbatul în dreptul imaginii cu nota de plată în valoare de peste 1.800 de lire sterline.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Nota de plată uriaşă primită de un client la restaurantul lui Salt Bae. "Calitatea nu are preţ"