Antena Meniu Search
x

Foto Doi tineri, revoltaţi că au dat 400 de euro pe o "gustare", la un restaurant din Grecia. "Bine că n-am luat şi desert!"

O vacanţă în Grecia nu înseamnă neapărat preţuri mici. Asta o ştiu cel mai bine turiştii, care se trezesc uneori nevoiţi să plătească sume neplanificate, mai mari decât se aşteptau. Iar în timp ce unii spun că merită să dea toţi banii pentru a-şi face poftele în concediu, alţii îşi împărtăşesc nemulţumirea pe internet. Printre aceştia din urmă se numără şi doi tineri de 30 de ani care, aflaţi în luna de miere în Mykonos, au comandat "o gustare" şi "câteva băuturi". Când au văzut nota de plată de 400 de euro, au rămas cu gura căscată.

de Redactia Observator

la 03.08.2022, 10:30

Proaspăt căsătoriţi, doi tineri au hotărât să-şi petreacă luna de miere în Grecia, celebrându-şi iubirea pe insula Mykonos. Alex şi soţia sa, Lindsay, au venit aici tocmai din Canada, cu banii drămuiţi. Totuşi, nu au vrut să-şi refuze micile plăceri culinare, iar când au poftit la o "gustare rapidă", au ales un restaurant şi s-au aşezat la masă. Zis şi făcut, au comandat 12 stridii, o bere şi un Aperol spritz, pe care le-au savurat admirând priveliştea şi vorbind câte-n lună şi în stele, relatează Daily Star.

Nota de plată de 400 de euro i-a "scuturat" de bani, în Grecia. "Bine că n-am luat şi desert!"

Nota de plată le-a mai tăiat, însă, din apetit. La final, au văzut că au de dat 400 de euro, o sumă care li s-a părut "cel puţin exagerată". Soţii Breen susţin că au plătit până la ultimul bănuţ, intimimdaţi de situaţie. "Am poposit la restaurant pentru o gustare şi ceva de băut. Chelnerii ne-au sugerat imediat să încercăm stridiile", povestesc Alex şi Lindsay. Ospătarii s-au tot învârtit pe lângă ei, iar când au terminat de mâncat au insistat să mai ia o porţie, adaugă tinerii. "Voiau să ne servească picioare de crab. Dumnezeule, bine că am refuzat!".

"Soţul meu s-a dus la toaletă şi când s-a întors părea şocat. A zis că a văzut undeva un meniu şi o stridie e 29 de euro. Imposibil!", spune Lindsay. Nu au vrut să mănânce nici desert şi au cerut direct nota de plată. "Costa peste 400 de euro. Nu ne venea să credem, au întors monitorul spre noi şi ne-au arătat suma. Scria doar în greacă şi nu am înţeles. "Bine că n-am luat şi desert!", se plâng ei. Cuplul a mai rămas pe insula Mykonos încă o noapte, apoi cei doi au fugit spre Atena, înainte să revină pe continentul american. "Din fericire, ne mai rămăseseră nişte bani şi am reuşit să achităm nota de plată", au adăugat tinerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Doi tineri, revoltaţi că au dat 400 de euro pe o "gustare", la un restaurant din Grecia. "Bine că n-am luat şi desert!"