Antena Meniu Search
x

Numărul magic al iubirii! Calculează NUMĂRUL PERECHII voastre și află cât timp veți fi ÎMPREUNĂ

Calculează numărul perechii voastre

Calculează numărul perechii voastre

Pentru a calcula numărul perechii, în numerologia iubirii, trebuie să știi data de naștere a iubitului/iubitei tău/tale. Se pun împreună datele voastre de naștere, calculându-vă cifra destinului fiecare în parte după care se adună pentru a descoperi numărul destinului vostru comun.

Exemplu:

Dacă tu te-ai născut pe 17 iunie 1985, vom afla mai întâi cifra destinului adunând toate numerele ce le conține data nașterii: 1+7+0+6+1+9+8+5=10, care se mai adună încă odată (cifra destinului nu poate fi decât de la 1 la 9): 1+0= 1. Apoi se calculează cifra destinului iubitului/iubitei tău/tale. Să presupunem că el/ea s-a născut pe 17.07.1984: 1+7+0+7+1+9+8+4= tot 10, deci 1+0 = 1. Amândoi aveți cifra destinului 1. Aceste numere se vor aduna, astfel încât 1+1 = 2. Numărul destinului perechii voastre este 2.

Interpretări:

1 Relația voastră de iubire este una rece, distantă. Nu veți fi mult timp împreună din cauza orgoliului și a independenței prea mari pe care doriți să o aveți.

2 Este o relație plină de încercări. Puteți sta împreună de la o săptămână până la ani de zile: totul depinde de cum știți să gestionați situațiile de conflict.

3 Armonia este principala caracteristică a acestei relații. Nu concepeți nici măcar o zi în care să nu petreceți timpul împreună.

4 Niciunul nu are timp de celălalt din cauza greutăților de la locul de muncă, amândoi puneți preț prea mare pe carieră și distrugeți povestea de iubire în câteva luni.

5 Dacă numărul perechii voastre este 5, află că veți fi împreună până la capătul vieții. Nu aveți niciun regret legat de activitățile voastre comune.

6 Relația voastră se bazează foarte mult pe partea amoroasă. Aceasta vă ține legați unul de celălalt. 

7 Comunicați foarte bine în afara dormitorului și chiar nutriți sentimente profunde de iubire unul pentru celălalt.

8 Aveți scopuri și interese comune în viață ceea ce vă ține unul lângă celălalt chiar și ani de zile. 

9 Creați o legătură de nepătruns. Sunteți în adevăratul sens al cuvântului soț și soți, adică și la bine, și la greu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Numărul magic al iubirii! Calculează NUMĂRUL PERECHII voastre și află cât timp veți fi ÎMPREUNĂ