Antena Meniu Search
x

O femeie a câștigat 60 de milioane de dolari, la loto, cu cifrele visate de soț în urmă cu 20 de ani

O femeie din Canada a câștigat 60 de milioane de dolari la loto folosind numerele dintr-un vis pe care soțul său l-a avut în urmă cu 20 de ani.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 25.01.2021, 10:52

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Deng Pravatoudom, în vârstă de 57 de ani, a jucat aceleași numere timp de două decenii, iar consecvența ei a dat rezultate în luna decembrie 2019, când a câștigat premiul cel mare al loteriei din Ontario, scrie New York Post.

"Am început să plâng. Întotdeauna m-am rugat ca familia mea să fie binecuvantată cu un astfel de sprijin".

Femeia a fost concediată primăvara trecută, în urma efectelor pandemiei de coronavirus, iar premiul a venit la momentul potrivit. 

"Împreună cu soțul meu am muncit enorm în ultimii 40 de ani, încercând să facem economii pentru familia noastră. Acești bani ne vor ajuta să avem o viață mai ușoară".

Originară din Laos, Deng Pravatoudom s-a mutat în Canada în 1980.

"Familia mea primea o mică sumă de bani din partea bisericii locale, pentru că nu mai aveam absolut nimic. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul primit de-a lungul anilor".

Ce va face cu banii? Deng le-a mărturisit jurnaliștilor că are de gând să cumpere o casă și să-și plătească toate facturile restante. De asemenea, femeia visează să călătorească cu banii rămași. Și-ar dori să viziteze Texas, Hawaii și Europa. 

"În afară de momentul propriu-zis când m-am mutat din Laos î Canada, nu am călătorit niciodată. Abia aștept să explorez lumea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » O femeie a câștigat 60 de milioane de dolari, la loto, cu cifrele visate de soț în urmă cu 20 de ani