Antena Meniu Search
x

Video O femeie a născut în pasajul de la metrou, în Kiev. Poliția, alertată de strigătele tinerei

O femeie de 23 de ani a născut într-un pasaj de la metroul din Kiev, pe 12 mai. Autoritățile au fost alertate de țipetele femeii.

de Redactia Observator

la 14.05.2021, 09:58

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

O tânără de 23 de ani a născut, pe 12 mai, în pasajul către stația de metrou Lisova din Kiev. Polițistul de serviciu a fost alertat de țipetele femeii, scrie Kyiv Post. Când a ajuns în zona de unde se auzeau strigătele, omul legii a descoperit că femeia era deja în travaliu. 

Oamenii legii au chemat de urgență o ambulanță și i-au adus femeii o pătură, apă și produse de igienă. 

În urma incidentului, ministrul ucrainean de Interne a declarat că femeia nu a mai putut aștepta echipajul medical și a născut un băiețel chiar pe podeaua din pasaj. Polițiștii de la fața locului au rămas alături de ea, monitorizând-o. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele din urmă, proaspăta mămică a fost transferată, alături de fiul său, la spitalul din Brovary, localizat la 25 de kilometri de stația Lisova. 

Acesta nu este primul caz de naștere în sau în apropierea metroului Kievului, potrivit unui reprezentant al companiei. Într-o postare pe Facebook, publicată pe 12 mai, Natalka Makohon a scris că, în 2014, o femeie a născut o fetiță chiar în stația de metrou Teatralna din centrul Kievului. Angajații metroului și poliția au asistat la naștere.

Utilizatorii de internet au glumit că metroul de la Kiev ar trebui să îi ofere copilului un abonament gratuit pe viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » O femeie a născut în pasajul de la metrou, în Kiev. Poliția, alertată de strigătele tinerei