Antena Meniu Search
x

O franţuzoaică de 61 de ani, supranumită "bunicuţa cocaină", a fost arestată pentru trafic de droguri şi deţinere ilegală de arme

O femeie în vârstă de 61 de ani a fost pusă sub acuzare, marți, pentru trafic de droguri. Arestată la domiciliul ei din Anglet, ea a recunoscut că a vândut cocaină și canabis din 2020.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 14:35

Femeia a recunoscut că în ultimul an s-a ocupat cu vânzarea de droguri
Femeia a recunoscut că în ultimul an s-a ocupat cu vânzarea de droguri - Shutterstock - foto ilustrativ

Poliţiştii francezi au pus mâna pe un traficant de droguri cu un profil neobișnuit. Agenţii Brigăzii Anti-Criminalitate, în colaborare cu o grupare de la secţia de poliţie Bayonne, au arestat vineri, 10 decembrie, în apartamentul ei din Anglet o femeie de 61 de ani. Plasată în custodia poliției, ea recunoaște că este dealer de droguri încă din 2020 . A fost pusă sub acuzare marți, 14 decembrie, scrie France Bleu.

Surpriza din apartamentul bunicii

Iniţial poliţiştii au arestat un bărbat în apropierea primăriei din oraş, pe care l-au descoperit cu un pachet de substanţe interzise pe care tocmai îl cumpărase. Oamenii legii s-au îndreptat apoi spre apartamentul de unde bărbatul reţinut ieşise şi au constatat uimiţi că în interior lociua o femeie de 61 de ani, dar care nu era înregistrată în evidenţe cu antecedente penale. În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit 250 de grame de cocaină lipite sub chiuveta din bucătărie . De asemenea, oamenii legii au pus mâna pe un kilogram de canabis, ascuns în spatele pernelor canapelei, o pușcă de 12 mm și un pistol ponosit de 9 mm, ambele cu muniție.

Luată în arestul poliţiei, femeia recunoaște că a vândut droguri în apartamentul ei din 2020. A fost adusă marți, 14 decembrie, în fața judecătorului de instrucție, care a pus-o sub acuzare pentru trafic de droguri. Parchetul Bayonne a cerut ca aceasta să fie plasată  în arest. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » O franţuzoaică de 61 de ani, supranumită "bunicuţa cocaină", a fost arestată pentru trafic de droguri şi deţinere ilegală de arme