Antena Meniu Search
x

Video O veveriță ”înarmată” cu un cuțit a pus pe fugă o tânără care s-a trezit cu ea lângă casă, în Canada

O veveriță înarmată cu un cuțit și-a făcut apariția în curtea unei femei din Canada, iar imaginile au devenit virale pe Twitter. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.01.2021, 16:49

O veveriță înarmată cu un cuțit a pus-o pe fugă pe o tânără, în Canada
O veveriță înarmată cu un cuțit a pus-o pe fugă pe o tânără, în Canada - captura twitter/ @asdiamond
  • Veverița a fost filmată când roade lama unui cuțit, cel mai probabil pentru a-și toci dinții.

Andrea Diamond povestește că, inițial, nu a observat ce ronțăia micuța veveriță cocoțată pe gard. După câteva clipe a remarcat însă lama ascuțită a unui cuțit și a decis să filmeze momentul.

Evident, în timp ce făcea turul prin curțile din cartier, veverița a dat din întâmplare peste un cuțit de mici dimensiuni și a decis să-l fure.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra povestește că a privit cu uimire cum sfioasa vietate manevra lama ascuțită și, firește, se temea ca nu cumva să se rănească. Însă, din fericire, nu a fost cazul. 

”Am observat că avea ceva albastru în gură și m-am uitat mai atent, apoi mi-am dat seama că era un cuțit și am început să filmez”, a declarat Diamond pentru Toronto Star.

”Ea doar îl rodea fericit. Părea că știe ce face”, a mai spus ea.

Din imagini reiese că veverița se folosea de fapt de marginea ascuțită a cuțitului (posibil zimțată), pentru a-și toci dinții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Inedit » O veveriță ”înarmată” cu un cuțit a pus pe fugă o tânără care s-a trezit cu ea lângă casă, în Canada