Ori la bal, ori la spital! PATRU ZODII BOLNĂVICIOASE din cale-afară

Publicat: 17.05.2015, 12:34.
Actualizat: 15.06.2015, 11:51

Unele zodii sunt mai predispuse la diferite afecţiuni decât altele

Unele zodii sunt mai predispuse la diferite afecţiuni decât altele

Patru zodii bolnăvicioase:

Scorpion. Pentru că eşti mereu în mişcare, şansele de a face tot felul de accidente sunt destul de mari, chiar dacă ai tu o sănătate de fier. Cu toate astea, zona genitală sau colonul îţi pot da mari bătăi de cap, aşa că multă atenţie.

Gemeni. Problemele cele mai mari ale acestuia ţin mai degrabă de somn. Fie suferă de insomnii, ori este un adevărat workaholic, nativul din zodia Gemeni ar trebui să îşi protejeze mai mult imunitatea, pentru a nu se confrunta cu probleme respiratorii sau răceli.

CITEȘTE ȘI Ele au pâinea și cuțitul! Sunt FEMEILE cu cele mai PUTERNICE ZODII din horoscop

Rac. Cu o siluetă voluptoasă, şansele de a pune ceva kilograme pe tine pândesc la tot pasul. Schimbările de dispoziţie îţi pot crea ceva probleme de sănătate, de la digestie şi până la stări psihice precum anxietate sau chiar depresie.

Peşti. Pentru că nu au deloc grijă de alimentaţia lor şi au tendinţa de a face exces de vicii. Cea mai mare problemă poate să apară la zona picioarelor şi articulaţiilor, asta pentru că sunt foarte sensibili la temperaturi extreme.

CITEȘTE ȘI Un HOROSCOP INEDIT! Ce CONDIMENT se potriveşte fiecărei zodii în parte

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.