Antena Meniu Search
x

(P) 5 situaţii speciale în care poţi face masaj şi care sunt avantajele de a alege acest tip de relaxare

Este bine să alegi să faci masaj pentru relaxarea întregului corp şi pentru a avea o stare interioară bună, care să te ajute să îndeplineşti tot ceea ce îţi propui. Există foarte multe avantaje pe care le poţi avea dacă ai o rutină săptămânală legată de masajul de relaxare sau cel de tip reflexoterapie şi presopunctură.

de Redactia Observator

la 27.07.2022, 17:04

Poţi merge la Spa pentru a vedea multiplele opţiuni de masaj pe care le poţi alege. Pentru a vedea ofertele de masaj cu tehnici orientale de la Thaico Spa. Iată care sunt 5 situaţii speciale în care poţi face masaj şi care sunt avantajele pe care le poţi avea astfel:

  1. Poţi face masaj pentru cuplu, atunci când vreţi să sărbătoriţi anumite momente speciale ce ţin de relaţia voastră

Dacă eşti căsătorit/ă şi vrei să aniversezi cele mai importante momente ale relaţiei, atunci poţi opta pentru o şedinţă de masaj de cuplu. Vei reuşi să te relaxezi alături de partenera/ul ta şi să ai clipe frumoase care vor deveni amintiri preţioase. Vei putea să ai parte de aromaterapie şi de o stare de relaxare completă, lăsând în urmă cele mai neplăcute aspecte ale zilei.

Vei avea o stare de calm şi de linişte interioară la finalul şedinţei. Poţi opta pentru şedinţe de diverse durate. Dacă vrei să-ţi surprinzi soţul sau soţia, cumpără un Gift card de la Thaico Spa pentru aniversarea voastră.

Dacă ai rămas însărcinată, poţi alege să faci anumite şedinţe de masaj pentru a te detensiona şi a ameliora durerile de spate apărute

Dacă eşti însărcinată, poţi să cumperi şedinţele special construite pentru tine. Vei avea parte de masaj plăcut prenatal, care te va susţine în a elibera tensiunile de la nivelul încheieturilor şi care te va ajuta să ai parte de ameliorarea durerilor de spate, care apar întotdeauna ca urmare a problemelor legate de creşterea în greutate.

  1. Dacă vrei să faci o petrecere unică pentru momentele de dinainte de nuntă, poţi aduna toate prietenele tale şi puteţi veni la SPA

Există posibilitatea de a organiza petrecerea burlăciţelor la Spa. Vei putea să te bucuri de masaj relaxant şi de aromaterapie alături de cele mai bune prietene, chiar înainte de nunta ta.

  1. Fetiţa ta poate învăţa de mică beneficiile masajului şi poţi să îi organizezi o petrecere frumoasă la masaj alături de cele mai bune prietene pe care le are

Atunci când ai o fetiţă mică, poţi să o aduci la masaj alăuri de câteva dintre prietenele ei pentru a putea să se bucure de relaxare şi de o stare de bine.

  1. Dacă vrei să faci cadou şedinţe de masaj pentru cineva care are nevoie de relaxare completă şi de îmbunătăţirea circulaţiei, atunci poţi alege anumite şedinţe cu tehnici speciale provenite din Orient

Thaico Spa pune la dispoziţie terapeuţi asiatici care au învăţat tehnici vechi de masaj din Bali, Indonezia sau alte zone din Orient. Poţi să dăruieşti asemenea şedinţe unui prieten drag care are probleme de circulaţie sau care vrea să se relaxeze.

Articol sustinut de PSK

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » (P) 5 situaţii speciale în care poţi face masaj şi care sunt avantajele de a alege acest tip de relaxare