Antena Meniu Search
x

(P) 5 sloturi pe care românii le joacă în mod constant

Sloturile reprezintă una dintre cele mai populare modalități de divertisment din zilele noastre. Nu este de mirare că aproximativ 90% din oferta oricărui cazinou online se regăsește în secțiunea dedicată păcănelelor.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 16:14

De exemplu, cazinoul SlotV, unul dintre cele mai noi de pe piață, are peste 2.200 de sloturi, apropiindu-se din acest punct de vedere de platformele de jocuri de noroc occidentale. Pe slotv-pacanele.ro poți găsi informații despre tipurile de sloturi la general și despre jocurile aflate în oferta operatorului.

În acest cazinou online poți încerca și 5 titluri pe care românii le joacă în mod constant:

STARBURST

Grafica și fondul sonor sugerează o acțiune petrecută în spațiul cosmic, numai că meteoriții și cometele sunt înlocuite de pietre prețioase strălucitoare. Cea galbenă sub formă de triunghi este cea mai valoroasă, plătind până la 60 de fise. Urmează hexagonul verde (care plătește până la 50 de fise), pentagonul roșu (până la 40 de fise), pătratul albastru (până la 25 de fise) și rombul violet (până la 25 de fise).

Combinațiile câștigătoare se formează atât din extrema stângă a grilei spre dreapta, cât și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga. Dacă pe ecran se oprește steaua Wild, primești o rotire suplimentară. Șeptarul și BAR-ul sunt simbolurile cu cel mai bun rating. Cinci șeptari pe o linie de plată aduc 120 de fise. În acest joc se pot câștiga până la 50.000 de fise într-o rundă.

BOOK OF RA DELUXE

Book of Ra este unul dintre cele mai populare sloturi inspirate din istoria Egiptului Antic, iar lansarea versiunii Deluxe a adus un plus important în ceea ce privește experiența de joc, datorită graficii moderne. Exploratorul nu mai arată ca un fermier, iar cartea și celelalte simboluri sunt mai bine desenate.

Fiind un slot cu volatilitate ridicată, în jocul de bază se obțin destul de rar câștiguri importante. Rotirile care plătesc au o frecvență ok, însă de cele mai multe ori nici nu îți acoperi miza. Trebuie să ai răbdare ca să prinzi minim trei cărți pe ecran, caz în care primești 10 rotiri gratuite cu simbol special expandabil. Totodată, cartea zeului Ra este și simbol Wild.

TWIN SPIN

Dacă ai la dispoziție un buget mai mare, îți recomandăm acest slot (miza minimă este 1,25 RON). Grila este formată din cinci role și trei rânduri, dar minim două role adiacente vor avea configurație identică în timpul jocului, grație funcție „Twin Reels”. Pozițiile celor două role se schimbă de la o rundă la alta. Astfel, pot fi identice rolele 1 și 2, apoi 3 și 4, apoi 4 și 5 ș.a.m.d.

Vestea bună este că, aleatoriu, numărul coloanelor gemene se mărește până la patru. Astfel, poți avea surpriza plăcută ca rolele 1, 2, 3 și 4 să fie la fel. Diamantul este cel mai valoros simbol.  Se pot câștiga până la 270.000 de fise la „Twin Spin”.

SIZZLING HOT DELUXE

Este printre cele mai apreciate sloturi cu fructe și șeptari. Simbolurile sunt cele obișnuite pentru această categorie de păcănele: pepeni, struguri, prune, portocale, lămâi, cireșe, 7 și steluță. Există un singur simbol special, steluța Scatter, care plătește chiar dacă reprezentările sale nu se opresc pe una dintre cele 5 linii de plată.

„Sizzling Hot Deluxe” este popular datorită rotirilor câștigătoare destul de frecvente. Niciun câștig nu este mai mic decât valoarea pariului, iar cea mai norocoasă linie este una formată din cinci șeptari, care îți aduce de 1.000 de ori miza.

GONZO'S QUEST

Românii preferă sloturi cu tematici cât mai variate, așa cum se poate observa din topul jocurilor accesate pe SlotV. Între cele mai populare păcănele online este și una inspirată din aventurile conchistadorilor spanioli, care explorau tărâmurile noi pentru a găsi comori ale civilizațiilor dispărute. În cazul de față, Gonzo caută El Dorado, orașul pierdut, pentru că știe că acolo se va îmbogăți.

Pictogramele sunt blocuri de piatră în care sunt sculptate diferite simboluri reprezentative. Când minim trei simboluri se aliniază pe minim trei role adiacente, de la coloana 1 spre dreapta, ele acordă un câștig, apoi dispar, lăsând locul altor pictograme. Multiplicatorul crește o dată cu fiecare câștig consecutiv. Poarta El Dorado-ului se deschide atunci când pe grilă se opresc minim trei simboluri bonus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » (P) 5 sloturi pe care românii le joacă în mod constant