Antena Meniu Search
x

(P) Află cum poți obține finanțare de la OmniCredit în doar câteva ore

În calitate de antreprenor, să deții o afacere aflată la început de drum și să ai mereu la îndemână resursele financiare necesare supraviețuirii și dezvoltării acesteia nu este tocmai o misiune ușoară, în special ținând cont de mediul economic dinamic actual. Lipsa banilor sau alte obstacole și dificultăți din punct de vedere financiar cu care te poți confruntă la un moment dat îți pot pune în pericol business-ul și îți poate încetini sau da peste cap activitatea. Cu toate acestea însă, află că orice impas de această natură poate fi depășit cu ușurință dacă îți îndrepți atenția spre soluțiile de finanțare potrivite, adaptate nevoilor și neajunsurilor afacerii tale, așa cum sunt cele din portofoliul OmniCredit spre exemplu, despre care vom vorbi în cele ce urmează. 

de Redactia Observator

la 20.04.2022, 16:47

Ce trebuie să știi despre OmniCredit

La momentul actual, OmniCredit este un nume sonor în peisajul românesc de afaceri, care a contribuit în mod activ de-a lungul timpului la extinderea și dezvoltarea unui număr mare de business-uri din țară. Această companie de renume, din dorința de a sprijini creșterea cât mai armonioasă și sănătoasă a microîntreprinderilor și întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) și de a le asigura acestora un mediu de business în care să își poată exprimă creativitate fără griji și presiune financiară, a creat omnicredit.ro, prima platforma fintech de micro finanțare din România, ce găzduiește o gama diversificată de produse financiare personalizate, printre care se numără și factoring-ul și scontarea, la mare căutare în prezent de către micii antreprenori. 

Soluții inovatoare de finanțare pe fast forward

Indiferent dacă este vorba de problemele generate de lipsa de cash și, implicit, de plata lentă a facturilor, biletelor la ordin (BO) sau CEC-urilor sau de accesul limitat la metodele de finanțare tradiționale, la OmniCredit găseșți întotdeauna produse financiare pentru o paleta largă de nevoi și probleme care se pot ivi la un moment dat în ciclul de viață al business-ului tău. Printre cele mai populare dintre acestea se numără factoring-ul și scontarea, despre care vom vorbi în linii mari în următoarele rânduri.

Factoring. Dacă deții o societate comercială care vinde produse și oferă servicii cu plata la termen și vrei să încasezi banii pe loc pentru facturile tale, înainte de scadență, astfel încât să eviți blocajele financiare și să faci față cheltuielilor urgențe, finanțarea prin factoring de la OmniCredit este soluția salvatoare de care ai nevoie. Prin intermediul acestui produs financiar, ai șansă de a-ți cesiona creanțele și de a obține rapid numerarul de care ai nevoie pentru continuitatea și bună desfășurare a activității afacerii tale.

Scontare. În cazul în care ai nevoie imediată de lichidități, scontarea este un alt produs financiar care se regăsește în portofoliul OmniCredit și care îți oferă șansa de a încasa pe loc biletele la ordin și CEC-urile cu plata lentă, primind 100% din valoarea acestora înainte de dată scadentă, astfel încât să-ți îmbunătățești fluxul de numerar și elimini timpii morți care îți pot încetini sau îngreuna activitatea zilnică.

Indiferent de produsul financiar pentru care optezi, un lucru este cert: alături de OmniCredit, eșți pe mâini bune. Toate serviciile oferite de această companie sunt inovatoare, accesibile, flexibile, gata să acopere o varietate de activități și, mai mult decât atât, sunt disponibile online, ceea ce înseamnă că pot fi accesate cu doar câteva click-uri, simplu și rapid, de oriunde te-ai află.

Decizii de creditare rapide și banii în cont în aceeași zi

Toți antreprenorii, indiferent de domeniul de activitate în care activează, au nevoie de timp și energie pentru afacerea lor. Din acest motiv, pentru a-i scăpa de grija finanțării și pentru a-i ajuta să își folosească resursele de timp pentru lucrurile care contează cu adevărat, OmniCredit oferă acestora posibilitatea de a aplică și de a obține finanțare exclusiv online, fără condiții stricte și fără birocrație, dar și posibilitatea de a primi banii în cont chiar în aceeași zi, la maximum 8 ore de la aprobare.

Prin urmare, tot ce trebuie să faci pentru a putea intră în posesia produselor financiare puse la dispoziție de către OmniCredit este să te înregistrezi pe platforma omnicredit.ro, să încarci un minimum de documente și să plasezi cererea de finanțare aferentă. Ulterior decizia de creditare va fi luată în maximum o ora și, în funcție de această, banii vor ajunge direct în contul tău în cel mult 8 ore de la aprobare. Mai mult, ce este demn de menționat aici este faptul că nu este necesară prezența ta fizică în niciuna dintre aceste etape de creditare. Concret, cu doar câteva click-uri, de pe orice device eletronic, acum eșți mult mai aproape de finanțarea de care ai nevoie pentru prosperitatea și dezvoltarea afacerii tale. Fără să mai fii nevoit să te deplasezi, să stai la cozi interminabile, să alergi după tot felul de hărții și acte sau să aștepți zile în șir pentru un răspuns, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul băncilor clasice.

Nu în ultimul rând, dincolo de faptul că poți obține finanțare în doar câteva ore, alături de OmniCredit te bucuri automat și de profesionalism, promptitudine, consiliere și suport de specialitate din partea unei echipe de experți care au la baza cunoștințe solide și o experiență bogată în domeniul financiar-bancar și care sunt gata oricând să te ajute în alegerea soluției potrivite pentru ține și business-ul tău. Mai mult, alături de specialiștii OmniCredit, acum poți avea parte de o educație financiară de calitate și te poți baza pe cineva de încredere care să îți fie alături la greu, ori de câte ori ai nevoie.

Nu uita, OmniCredit este aici pentru a-ți răsplăți eforturile și pentru a-ți ține afacerea departe de eșec! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » (P) Află cum poți obține finanțare de la OmniCredit în doar câteva ore