Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Must-have de sezon: geaca de iarna matlasata

Sezonul rece isi reintra incet incet in drepturi si o data cu el si nevoia noastra de jachete calduroase care sa ne protejeze de frig, ploaie si zapada. Daca esti in cautarea unei astfel de jachete - atat stylish cat si perfecta pentru vremea de afara, suntem aici sa te ajutam.

de Redactia Observator

la 11.11.2021 , 07:11

Sezonul acesta, reputatia pentru cele mai cool jachete puffer a fost castigata de modelele in culori aprinse: rosu, portocaliu, galben, albastru, roz, chiar si nuante metalizate. Calitatea materialului, croiala si detaliile sunt printre cele mai importante criterii pe care le luam in calcul atunci cand ne achizitionam o noua jacheta de iarna. Dar indiferent de detaliile pe care le urmarim, avem un singur sfat pentru tine: poarta-ti jacheta cu mandrie si las-o sa-ti scoata in evidenta stilul in sezonul rece!

Infrunta sezonul rece cu noi piese pentru garderoba ta. Piese alese cu grija, cu adevarat caduroase si potrivite chiar si pentru o petrecere de Craciun alaturi de familie. Si nu in doar pentru un weekend la munte ci si purtate lejer, dar foarte cool, la urmatoarea petrecere, alaturi de o fusta midi plisata in culori satinate. Ia-ti astazi pulovere groase pe care le vei purta si ca jacheta, indiferent de ocazie! Piese investitie pentru sezonul petrecerilor? O geanta plic, un pulover de casmir, o pereche de pantofi cu toc, toate in nuante de rosu, vor transforma instant lookul tau. Alege-ti noi preferate din ofertele care vor sosi in curand de Black Friday!

Pornind de la jacheta matlasata scurta poti combina nenumarate piese din garderoba ta pentru tinute noi. Atat in tinutele tale de zi cat si in cele de seara, jacheta puffer de iarna, cu sau fara gluga, se va incadra perfect. Combina fusta plisata si lucioasa cu un hanorac sport cu design special si cu o pereche de cizme cu toc block din piele stantata. Este cea mai buna alternativa pentru a abandona in sfarsit ideea ca jacheta puffer merge doar cu blugi skinny.

Articolul continuă după reclamă

(P) Must-have de sezon: geaca de iarna matlasata

Cauta si ghete dama elegante sau casual, cu sireturi sau fermoar, din care iti vei putea alege modelul perfect asortat cu geaca aleasa. Jacheta matlasata este perfecta pentru orice ocazie si temperaturi oricat de scazute. Este suficient de groasa ca sa iti tina de cald si suficient de subtire ca sa nu iti fie prea cald. Ce poti sa ceri mai mult de la o haina de iarna must-have?

Poart-o peste un tricou lejer si asorteaz-o cu un colier impunator pentru un look sport dar si elegant de iarna sau poart-o cu o rochie cu imprimeu floral si cizme peste genunchi. Ne place de asemenea look-ul extrem de relaxat pe care il obtii prin asortarea jachetei colorate cu un hanorac gri cu gluga si cu pantaloni de jogging! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Inedit » (P) Must-have de sezon: geaca de iarna matlasata