Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Nu ți-ai cumpărat încă ghete pentru sezonul rece? Profită de luna prețurilor mici la Marelbo

Nu ți-ai cumpărat încă ghete pentru iarnă? Temperaturile din ce în ce mai scăzute te fac să te gândești la cele mai călduroase perechi de încălțăminte? Atunci, avem recomandarea perfectă pentru tine! La Marelbo a început luna prețurilor mici și te poți bucura de cele mai frumoase ghete la ofertă. Îți sugerăm să intri pe site-ul Marelbo sau să mergi în unul dintre cele peste 50 de magazine din întreaga țară și să probezi ghetele preferate! Garantat nu vei putea să te abții și vei cumpăra mai multe perechi, însă vei avea scuză. Ghetele sunt realizate din piele naturală, așa că le vei putea purta mai multe sezoane. Investește în calitate și alege cele mai bune și frumoase ghete de la Marelbo, direct din inima Bucovinei!

de Redactia Observator

la 04.11.2021 , 12:09

Ghetele de damă sunt realizate în România, din 100% piele naturală și după tehnici speciale, astfel că vor fi frumoase, calitative și rezistente. Vei primi foarte multe complimente pentru alegerile tale și vei observa cât de ușor vei putea să îți asortezi ținutele. Încălțămintea contează mai mult decât crezi, nu doar din punct de vedere estetic, așa că alege întotdeauna ghete de dama din piele 100% naturala. În continuare, îți vom prezenta câteva dintre modelele noastre preferate de ghete damă, pe care sperăm să le adori și tu și să le comanzi cât mai curând!

Dacă îți plac ghete cu toc și vrei o pereche care să se potrivească în mai multe contexte, atunci alege cu încredere Ghete dama 1186 negru. Pot fi purtate atât la ținute pentru evenimente, dar și la ținute de zi pentru birou, având în vedere stilul acestora. Sunt confecționate din piele naturală și căptușite cu blană artificială. Tocul are o înălțime de 8,5 cm, însă este foarte comod. Suntem singuri că vei aprecia atât design-ul ghetelor, dar și prețul imbatabil.

(P) Nu ți-ai cumpărat încă ghete pentru sezonul rece? Profită de luna prețurilor mici la Marelbo

Articolul continuă după reclamă

Pentru zilele friguroase și pentru zăpadă, vei avea nevoie de ghete rezistente, care să nu te lase la greu și care să nu îți permită să aluneci. Cele mai potrivite sunt aceste Ghete dama 3269-1 indigo. Îmbină perfect confortul cu aspectul deosebit, modern și cu o talpă care îți va permite să mergi în siguranță. Sunt perfecte pentru o escapadă într-o stațiune de munte și se potrivesc atât la ținutele sport, dar și la cele casual. Sunt realizate din piele naturală și căptușite cu blană artificială.

(P) Nu ți-ai cumpărat încă ghete pentru sezonul rece? Profită de luna prețurilor mici la Marelbo

Ultima pereche de ghete pe care ți-o prezentăm astăzi este una în tendințe, pe care nu ai cum să o refuzi. Această pereche de Ghete dama 3361 bufo bordo se potrivește oricui și o vei aprecia în special în zilele foarte friguroase, când vei dori să porți fustă de exemplu. Sunt realizate din piele naturală, iar în interior sunt căptușite cu material textil.

(P) Nu ți-ai cumpărat încă ghete pentru sezonul rece? Profită de luna prețurilor mici la Marelbo

Acestea au fost doar câteva dintre modelele de ghete damă pe care le poți comanda de pe site-ul Marelbo sau pe care le poți cumpăra direct din magazine. Profită de ofertele din luna noiembrie și completează-ți colecția de încălțăminte!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Inedit » (P) Nu ți-ai cumpărat încă ghete pentru sezonul rece? Profită de luna prețurilor mici la Marelbo