Antena Meniu Search
x

Sute de pasageri s-au înghesuit la o horă în Aeroportul Otopeni

Imaginile zilei vin de pe terminalul Plecări al Aeroportului Otopeni. Înainte să-şi facă chek-in-ul, pasagerii s-au prins în horă. Au dansat cât i-au ţinut picioarele şi nu s-au urcat la bordul aeronavelor fără să guste din zacuscă sau magiun.

de Redactia Observator

la 24.10.2019, 21:27

Vezi și

Imaginile zilei vin de pe terminalul Plecări al Aeroportului Otopeni. Înainte să-şi facă chek-in-ul, pasagerii s-au prins în horă. Au dansat cât i-au ţinut picioarele şi nu s-au urcat la bordul aeronavelor fără să guste din zacuscă sau magiun. Pasagerii au plecat cu câte un suvenir de la Târgul de bunătăţi organizat în cel mai inedit loc din România. 

Terminalul "Plecări" al celui mai mare aeroport din ţară s-a transformat în scenă pentru aceşti dansatori. Nu a durat mult şi pasagerii care aşteptau să-şi facă chek-in-ul au intrat şi ei în horă.

Un pasager spune că "îmi place la nebunie. Îmi plac costumele lor. Pur şi simplu au ieşit la dans pentru toată lumea. Nu avem aşa ceva în State. N-am mai văzut într-un aeroport dansuri tradiţionale. Este foarte drăguţ". 

Târgul toamnei de la Aeroportul Otopeni face parte dintr-un program de promovare a tradiţiilor româneşti. Pasagerii au putut testa şi produse autentice. Zacusca, magiunul, opincile din piele şi crucile din lemn au fost la mare căutare.

Unul dintre meşterii prezenţi la târg spune că "vine omul la mine şi îmi spune, îmi faci meştere Vasile o cruce cam aşa? Să aibă simbolistică aşa cum ştiu ei, să fie rezistentă, că eu mă duc cu ea din poartă în poartă".

Un alt pasager spune că "ar trebui să fie şi în alte locuri asemenea spectacole şi mai ales expoziţiile sunt extraordinare, în felul acesta arată cultura poporului român care este tradiţională la noi şi tineretul ar trebui să îmbrăţişeze cultura populară".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pasagerii se vor mai bucura de astfel de târguri tematice, la care vor ajunge călători din toată lumea.

Aeroportul Henri Coandă a avut un trafic aerian record anul trecut: aproape 14 milioane de pasageri, cu un milion mai mult față de 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Sute de pasageri s-au înghesuit la o horă în Aeroportul Otopeni