Antena Meniu Search
x

(P) De ce să folosești pentru suprafața ta agricolă un sistem de irigare prin aspersie? fabricadeirigatii.ro - prima fabrică de sisteme de irigații din România

Orice suprafață de teren cultivată are nevoie de apă. Orice vis al tău, al fermierului pasionat de roadele muncii sale, trebuie să se împlinească. Produsul final al suprafeței cultivate trebuie să fie într-o cantitate mare și de cea mai bună calitate. 

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 17:46

(P) De ce să folosești pentru suprafața ta agricolă un sistem de irigare prin aspersie? fabricadeirigatii.ro - prima fabrică de sisteme de irigații din România
(P) De ce să folosești pentru suprafața ta agricolă un sistem de irigare prin aspersie? fabricadeirigatii.ro - prima fabrică de sisteme de irigații din România

Dar cum realizezi asta? Cu ajutorul unui sistem eficient de irigare, benefic pentru orice gospodărie, grădină sau suprafețe medii sau mari de teren.  Acest sistem eficientizează și ușurează acțiunea de udare a plantelor astfel încât totul devine un proces mai plăcut și mai productiv.

Un sistem de irigare poate ajuta plantele să crească așa cum îți dorești, deoarece acest tip de irigare distribuie uniform apa asupra tuturor plantelor. Astfel, plantele nu mai suferă din cauza secetei sau a altor factori dăunători care le pot stopa creșterea.

De asemenea, un sistem de irigare poate economisi multă apă, deoarece acest tip de irigare este mai eficient decât udarea manuală, caz imposibil în situația unor suprafețe medii sau mari de teren. Astfel, nu vei mai risipi apă prin udarea plantelor care nu au nevoie de ea, ci vei asigura o cantitate optimă de apă pentru fiecare plantă în parte.

În plus, un sistem de irigare îți poate salva mult timp și efort, deoarece poți programa acest tip de irigare să funcționeze automat la anumite intervale de timp.

În concluzie, un sistem de irigare poate aduce numeroase beneficii pentru suprafața ta de teren.

Beneficiile sistemului de irigare prin aspersie

Unul dintre cele mai populare sisteme de irigare este cel prin aspersie sau microaspersie, care poate fi cu ușurință comparabil cu ploaia, datorită modului în care revarsă apa peste plante.

Acest sistem de irigare poate fi setat să împrăștie apa la anumite intervale și cu o anumită presiune, în mod uniform. Apa ajunge chiar la rădăcinile plantelor, astfel încât acestea absorb cantitatea de care au nevoie. Este un sistem recomandat pentru foarte multe tipuri de culturi, pentru cele agricole, pentru plantele de amenajare a teritoriilor, dar și pentru gazon.

Este un sistem de irigare care acoperă cu ajutorul aspersoarelor întreaga suprafață agricolă, spre deosebire de alte sisteme care pot lăsa porțiuni întregi neacoperite, astfel încât producția nu este aceeași peste tot. De aceea, aceste tevi de irigatii sunt foarte eficiente pentru asigurarea cantității necesare de apă pentru recolta ta.

Un sistem de irigare prin aspersie se bucură de o durată de viață mai lungă, spre deosebire de sistemul de irigare prin picurare. De asemenea, și costurile pe care le implică întreținerea, sunt mai mici, spre deosebire de alte sisteme de irigare.          

Investește într-un sistem complet și eficient de irigare prin aspersie pe care-l poți comanda de pe fabricadeirigatii.ro sau îl poți configura chiar tu cu ajutorul configuratorului disponibil pe site.

Prima fabrică de irigații din România îți oferă posibilitatea de achiziționare chiar azi a unui sistem de irigare sau a componentelor și accesoriilor de care ai nevoie, și pe care le poți plăti la recoltă, în decurs de 12 luni. Mai mult de atât, beneficiezi de soluții foarte bune de finanțare, potrivite nevoilor tale.

Investește azi pentru a te bucura mâine de o recoltă bogată. Maximizează-ți producția și pregătește-te pentru un nou an, care te așteaptă chiar la colț!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » (P) De ce să folosești pentru suprafața ta agricolă un sistem de irigare prin aspersie? fabricadeirigatii.ro - prima fabrică de sisteme de irigații din România