Antena Meniu Search
x

Un politician a confundat o actriță din filmele pentru adulți cu o elevă eminentă

Naivitatea pe net dăunează carierei politice. O glumiţă rostogolită pe Facebook îi dă bătăi de cap unui consilier local. O poză cu o actriţă porno spune o poveste despre o adolescentă săracă, dar care a luat Bacalaureatul cu 10. Consilierul a crezut totul, iar acum este amenințat cu excluderea din partid.

de Redactia Observator

la 07.07.2020, 22:36

Vezi și
  • Politicianul riscă să fie exclus din partid.

Fotografia cu faimoasa fostă actriţă pentru adulţi a apărut pe Facebook la scurt timp după publicarea rezultatelor la Bacalaureat. 

"Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat și a scris la lumânare și care a luat Bac-ul cu 10 ...", este mesajul cu pricina.

În câteva zile, postarea a strâns mii de distribuiri. În plasă a căzut şi Isac Tudorache, consilier local în Câmpia Turzii. 

Ionel Isac Tudorache, consilier local: Eu acolo m-am referit la acel mesaj, al elevei. Acum nu scria starletă pe frunte pentru filme de adulţi. E posibil poate şi naivitatea mea pentru că n-am fost mai atent. Eu nu cunosc asemenea personaje, nu mă ocup cu aşa ceva. E un joc politic aici, eu mi-l asum, îmi asum tot. 

Nici măcar nu este prima dată când consilierul se exprimă nepotrivit. 

Anul trecut, imediat după aflarea rezultatelor de la alegerile europarlamentare acelaşi consilier local i-a făcut pe românii din diaspora sclavi uşor de manipulat. Acest lucru nu i-a adus mai mult de o mustrare în interiorul partidului. 

De această dată, riscă să fie exclus din partid. 

Mihai Sandu, preşedinte PSD Câmpia Turzii: Din păcate domnul Ionel Tudorache Sache nu mai ascultă de organizaţie. Dumnealui are propriul lui program politic, propria agendă a domniei sale. Am hotărât să încercăm, încet, încet, să ne debarasăm de acest personaj. Îl putem propune pentru excludere.

Nu doar consilierul local a căzut în plasa glumiţelor de pe internet. Sute de oameni au aplaudat-o pe actriţa transformată peste noapte în premiantă.  

Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii: Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Este regretabil când astfel de evenimente au loc. Eu am simţit o stare de supărare, când am văzut postarea, pentru că ma gândeam la elevii de 10 pe care municipiul Câmpia Turzii i-a dat de-a lungul timpului.

Istoria nu s-a repetat şi anul acesta. Niciun elev din Câmpia Turzii nu a reuşit să obţină nota maximă la Bacalaureat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Un politician a confundat o actriță din filmele pentru adulți cu o elevă eminentă