Antena Meniu Search
x

POZIȚIA în care dormi TU și PERSOANA IUBITĂ dezvăluie anumite secrete

Poziția pe care o adopți în timpul somnului spune multe despre relația ta de cuplu și despre voi

Poziția pe care o adopți în timpul somnului spune multe despre relația ta de cuplu și despre voi

Spate în spate

Cei ce obişnuiesc să doarmă în această poziţie îşi păstrează spaţiul personal fără a pierde contactul cu partenerul. Această poziţie denotă încredere într-o relaţie şi este evidentă necesitatea de apropiere între cei doi.

Spate în spate, fără se se atingă

Această poziţie poate reprezenta un semnal de alarmă, că ceva nu merge bine în relaţie. Poziţia denotă o necesitate de spaţiu între cei doi, o nevoie de libertate pentru ambii parteneri.

Faţă în faţă, fără să se atingă

Cei ce adoptă această poziţie în somn au nevoie de intimitate şi simt că trebuie să îl observe pe celălalt, dar îşi respectă spaţiul personal. Cel mai probabil, cei doi sunt prieteni foarte buni şi parteneri de nădejde.

Îmbrăţişaţi

Pentru specialiştii în limbaj corporal, această poziţie denotă un semn al pasiunii şi al dorinţei. Îmbrăţişarea atât cu braţele, cât şi cu picioarele, denotă o puternică dorinţă sexuală. Acesta spune şi că cei ce dorm în această poziţie suferă de gelozie.

Linguriţă

Cel ce îmbrăţişează simte nevoia de a-l proteja pe celălalt, iar cel îmbrăţişat se simte comod şi în siguranţă.  Deşi poate semnifica o relaţie bună, poate fi şi o tentativă de a-l asigura pe celălalt deşi relaţia nu merge bine.

Îmbrăţişaţi, cu capul pe pieptul lui

Această poziţie dezvăluie compromis, dragoste şi afecţiune pentru celălalt. Acest lucru denotă încrederea totală a femeii în partenerul său care, cel mai probabil, este persoana dominantă din relaţie, informeaza oradesibiu.ro

Unul pe tot patul, celălalt pe o bucăţică

Poziţia sugerează un moment dificil în care „cel exilat” se simte nesigur şi dat la o parte. Dormitul pe burtă, cu mâinile deasupra capului indică necesitatea de a domina si de a controla relaţia.

Fiecare pe partea lui de pat, dar atingându-şi picioarele

Această poziţie indică dragoste, dar nevoie de atenţie. Cel care doarme pe spate nu simte nevoia de a-şi vedea partenerul, în timp ce cel care doarme cu mâinile deasupra capului are nevoie să controleze spaţiul, implicit relaţia. 

Fiecare pe partea lui de pat, dar atingându-se

Mâna care marchează contactul arată intenţia de a proteja şi de a-şi asuma rolul, dar fără a exagera. Chipul ei întors spre el demonstrează încredere şi confort în prezenţa lui. Această poziţie poate înseamna şi o încercare de împăcare după o ceartă.

Cu spatele la celălalt, dar atingându-se

Această poziţie denotă nevoia de libertate, dar mâna lui sugerează că o vrea lângă el, că are nevoie de contact. Ea probabil că se află într-un moment bun din punct de vedere profesional, are respectul de sine ridicat, iar el caută sprijin şi afecţiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Inedit » POZIȚIA în care dormi TU și PERSOANA IUBITĂ dezvăluie anumite secrete