Antena Meniu Search
x

Sanctuarul de urşi de la Zărneşti, promovat de o actriţă din Harry Potter

România este promovată în toată lumea de o actriţă de la Hollywood. Tânăra de origine irlandeză a devenită cunoscută după seria de filme "Harry Potter" şi a făcut o pasiune pentru urşii din Sanctuarul de la Zărneşti. Actriţa l-a vizitat pentru prima dată în 2016, când a botezat o ursoaică.

de Redactia Observator

la 20.05.2019, 17:22

Vezi și

România este promovată în toată lumea de o actriţă de la Hollywood. Tânăra de origine irlandeză a devenită cunoscută după seria de filme "Harry Potter" şi a făcut o pasiune pentru urşii din Sanctuarul de la Zărneşti. Actriţa l-a vizitat pentru prima dată în 2016, când a botezat o ursoaică. Iar acum a revenit, pentru a-şi vedea animalul preferat.

O lume întreagă a aflat astăzi de Rezervaţia de Urşi de la Zărneşti. Impresionată de locul înconjurat de verdeaţă, vedeta le-a arătat pe internet fanilor locul în care a revenit la mai bine de trei ani de la prima ei vizită aici. 

Actriţa din Harry Potter a venit la Zărneşti pentru a doua oară în trei ani

Evanna Linch spune că "m-am întors aici, pentru că admir munca pe care oamenii ăştia o fac.

Şi este o mare ocazie să văd animalele sălbatice trăind. Sunt, într-adevăr, în sanctuar, dar sunt totuşi într-un mediu sălbatic, pe cât posibil".

Astăzi, Evanna a făcut şi puţină muncă de voluntariat. A hrănit urşii.

Şi pentru că de la ultima ei vizită, numărul urşilor s-a mărit considerabil, Evanna a făcut cunoştinţă şi cu noii locatari, dar i-a vizitat şi pe cei mai vechi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vizita Evannei a venit la câteva zile după ce copii din patru ţări au participat ca voluntari la ecologizarea dealurilor din vecinătatea Sanctuarului de urşi. 

Sanctuarul de la Zărneşti a fost creat în 2005 pentru salvarea urşilor care erau ţinuţi captivi în diferite cuşti mizere din România, pentru amuzament. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Sanctuarul de urşi de la Zărneşti, promovat de o actriţă din Harry Potter