Antena Meniu Search
x

„Săracele” case luxoase din Certeze. Oşenii s-au inspirat de la parizieni, englezi şi nemţi când şi-au ridicat locuinţele

Una dintre cele mai bogate comune din România, este la Certeze. Acolo, oşenii fac nunţi ca pe vremuri, dar îşi aprind lumina cu telecomanda. S-au inspirat de la parizieni, englezi şi nemţi când şi-au ridicat casele.

Vezi și

Una dintre cele mai bogate comune din România, este la Certeze. Acolo, oşenii fac nunţi ca pe vremuri, dar îşi aprind lumina cu telecomanda. S-au inspirat de la parizieni, englezi şi nemţi când şi-au ridicat casele. Superbe atât la exterior, cât şi la interior. Până şi constructorii au avut bătăi de cap ca să poată pune în practică dorinţele în materie de design ale proprietarilor.

Case cu un etaj, cu două sau chiar cu trei. Mansarde, acoperişuri de ţiglă, ferestre moderne sau uşi din lemn sculptat - nimic nu e prea mult pentru casele locuitorilor din Certeze. Dar adevăratul lux se vede abia în interior.

Îşi aprind lumina cu comanda. La fel şi centrala. Aşa se poartă în străinătate iar oşenii oameni sunt mândri. Vor să aibă şi ei tot ce e mai bun.

Aşa se face că la Certeze se poate ce n-a văzut Parisul. Casele sunt moderne, rafinate şi inspirate din ultimele tendinţe. 

Oşenii sunt şi pretenţioşi. Apelează întotdeauna doar la cei mai pricepuţi meşteri. Că doar pentru asta trudesc din greu în străinătate. Pretenţiile lor, de multe ori sunt o provocare chiar şi pentru constructori.

Gheorghe Mihoc, firmă producătoare de mobilă şi geamuri: "Vin tineri care pe mine m-au surprins. Vor ca hota lor să fie integrată în insulă care şi pentru noi a fost o noutate că acolo trebuia din proiectare bucătăria să aibă partea de cablaj apa partea de aer."

O bucătărie precum în imaginile de mais sus poate ajunge chiar la 15.000 de euro

Culmea e că proprietarii se bucură de ea la fel cum îşi pornesc centrala. De la distanţă. Vin în ţară cel mult o lună-două pe an, în concediu. În restul timpului muncesc iar casele din Certeze, fie ele şi somptuoase, rămân nelocuite mai tot timpul anului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » „Săracele” case luxoase din Certeze. Oşenii s-au inspirat de la parizieni, englezi şi nemţi când şi-au ridicat locuinţele