Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Şedinţă foto" inedită pe un câmp de lavandă din Canada. Mai mulţi urşi polari au devenit vedetele unui "pictorial" neobişnuit

Şedinţă foto inedită în Canada. Nici fotograful, nici vedetele nu au avut pregătire profesionistă pentru aşa ceva, dar "pictorialul" a ieşit perfect.

de Redactia Observator

la 15.10.2022, 12:27

Martin Gregus, fotograf amator, a surprins imagini neobişnuite într-un câmp de lavandă din provincia Manitoba. Mai mulţi urşi polari s-au bucurat de soare şi s-au "relaxat" printre flori. Gregus s-a lăudat cu fotografiile pe reţelele de socializare, iar acestea au fost preluate şi de agenţiile foto internaţionale. Fotograful canadian spune că i s-a părut uimitor că a avut ocazia de a vedea zeci de urşi polari într-un mediu atât de neobişnuit.

Schimbările climatice au determinat urşii polarii să migreze în căutare de hrană. În urmă cu trei luni, un urs polar a ajuns până în zonele locuite din Siberia. Animalul şi-a prins limba într-o conservă veche în căutare de hrană şi a fost nevoie de intervenţia unei echipe speciale de veterinari venită tocmai de la Moscova pentru a-l salva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » "Şedinţă foto" inedită pe un câmp de lavandă din Canada. Mai mulţi urşi polari au devenit vedetele unui "pictorial" neobişnuit