Antena Meniu Search
x

O șoferiță de 20 de ani a rămas fără permis din cauza buzelor prea mari

O șoferiță de 20 de ani a rămas fără permis pentru 16 luni și a luat o amendă de la poliția rutieră din cauza... buzelor prea mari. Scarlet Harrison a încasat sancțiunea când a motivat polițiștilor că nu poate sufla în etilotest din cauza implanturilor de colagen din buze.

la 19.10.2018, 19:50

O șoferiță de 20 de ani a rămas fără permis pentru 16 luni și a luat o amendă de la poliția rutieră din cauza... buzelor prea mari. Scarlet Harrison, originară din orașul britanic Manchester, a încasat sancțiunea când a motivat polițiștilor că nu poate sufla în etilotest din cauza implanturilor de colagen din buze.

Scarlett Harrison a atras atenția polițiștilor britanici chiar în centrul orașului Manchester, în cursul nopții. Oprise mașina în zona rezervată taxiurilor și se comporta bizar.

Când s-au apropiat, agenții și-au dat seama ce nu e în regulă cu tânăra.

"Atunci când polițiștii au vrut să-i vorbească, și-au dat seama că miroase a alcool așa că i-au cerut să facă alcool testul", explică procurorul britanic Neil White, care s-a ocupat ulterior de caz.

Când a fost dusă la secție, tânăra i-a surprinși pe polițiști când a dat semne că nu poate sufla în etilotest. Explicația șoferiței de 20 de ani a fost cu totul bizară.

”A încercat să sufle de 4 ori, dar nu a reușit. Le-a spus că e emoționată și nervoasă. Iar atunci când polițiștii au întrebat-o ce s-a întâmplat, le-a spus că buzele sale sunt prea mari și nu poate sufla în etilotest”, mai spune procurorul.

Tânăra șoferiță într-o fotografie de pe Instagram

Avocatul tinerei, Matthew Wallace, a venit cu explicații suplimentare. El a dezvăluit motivul pentru care buzele blondei sunt atât de mari.

”În ton cu moda actuală, ea are implanturi de colagen în buze, de aceea i-a fost dificil să țină în gură tubul etilotestului”, a transmis avocatul.

Scarlet Harrison într-un selfie pe Instagram

Polițiștii nu au fost impresionați, ba chiar tânăra a ajuns și la proces, unde a recunoscut că a băut câteva cocktailuri cu gin, în compania unei prietene.

Scarlet Harrison pozează în mașina sa
Scarlet Harrison pozează la birou într-o rochie roșie

Scarlett Wallace s-a ales cu permisul suspendat timp de 16 luni și a primit și o amendă de 320 de lire. Potrivit ziarului Manchester Evening News, tânăra și-a vândut deja mașina.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » O șoferiță de 20 de ani a rămas fără permis din cauza buzelor prea mari