Antena Meniu Search
x

(P) Soluția de monitorizare a temperaturii și umidității pentru eficientizarea transportului frigorific

TrackGPS este soluția #1 de management al flotelor pe piața din România și dispune de peste 15 soluții pentru dezvoltarea activității afacerii tale.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 16:27

Soluția de monitorizare a temperaturii și umidității pentru eficientizarea transportului frigorific
Soluția de monitorizare a temperaturii și umidității pentru eficientizarea transportului frigorific

Continuăm să oferim cele mai bune servicii de pe piață pentru multiple industrii, dar și o diversitate de instrumente de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta activitatea.

Monitorizarea variațiilor de temperatură și umiditate dintr-un vehicul care transportă produse perisabile vizează, pe termen lung, impactul asupra dezvoltării flotei auto pe care o deții. Ai acces în timp real la informații care îți asigură controlul asupra condițiilor mărfii pe care o transporți.

Funcționalitatea soluției

Pentru că mărfurile transportate cu vehicule frigorifice necesită prudență, monitorizarea temperaturii și a umidității este o cerință obligatorie a companiilor din această industrie.

Alege siguranța transportului prin implementarea soluției de temperatură și umiditate controlată, pentru o monitorizare atentă a mărfurilor. Montarea unui senzor de temperatură te ajută să controlezi în timp real activitatea vehiculului, de la distanță, și să iei decizii pentru sporirea siguranței transportului.

Alege să fii notificat

Un alt beneficiu al soluției constă în generarea de alarme automate în cazul scăderii sau creșterii bruște de temperatură. În aplicația web poți seta opțiunea de a fi notificat în mod automat în cazul variațiilor de temperatură și umiditate ori în cazul deschiderii neautorizate a ușilor. Astfel, ești înștiințat cu privire la problemă și poți lua măsuri în cel mai scurt timp.  Acest aspect oferă siguranță asupra mărfii pe toată durata transportului.  

De asemenea, aplicația web îți oferă varianta suplimentării notificărilor prin primirea alertelor și pe telefonul mobil, chiar dacă nu ești conectat la aplicație. Astfel, în eventualele situații când există fluctuații de temperatură sau umiditate, ești imediat alertat pe telefon și poți lua decizii prompte pentru asigurarea transportului. 

Generarea de rapoarte

Soluția de temperatură și umiditate controlată dispune de rapoarte care îți ușurează munca. Cu doar câteva click-uri în aplicație, ai acces la informații despre locația vehiculelor, temperatura încăperii frigorifice pentru fiecare traseu în parte, ori afișaj grafic al informațiilor transmise de senzorul de temperatură, pe intervale dorite. Mai mult, rapoartele includ informații legate de starea motorului, nivelul de carburant sau viteza de deplasare. Acestea din urmă te ajută să vizualizezi modul în care a fost condus vehiculul, iar în urma analizei rapoartelor poți preveni un mod de condus care ar putea afecta starea produselor transportate.

Cu ajutorul soluției de temperatură și umiditate de la TrackGPS, monitorizezi temperatura din vehiculele frigorifice din cadrul flotei tale și obții un control strict asupra condițiilor în care marfa este livrată!

Ai acces în timp real la locația vehiculelor și la rapoarte care te vor ajuta să gestionezi flota auto și care vor eficientiza activitatea acesteia!

Vezi mai multe detalii despre avantajele implementării soluției și cere o ofertă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » (P) Soluția de monitorizare a temperaturii și umidității pentru eficientizarea transportului frigorific