Antena Meniu Search
x

Spectacol de culoare la festivalul Baloanelor cu aer cald din Mureş! Evenimentul, devenit tradiţie în zonă şi recunoscut şi peste hotare, a atras o mulţime de turişti

Spectacol de culoare la festivalul Baloanelor cu aer cald din Mureş. Evenimentul, devenit tradiţie în zonă a atras o mulţime de turişti.

Vezi și

Evenimentul, devenit tradiţie în zonă şi recunoscut şi peste hotare, a atras o mulţime de turişti. Cei mai curajoşi dintre ei au putut să se aventureze pentru prima dată. în înaltul cerului cu balonul. O experienţă pe care, cu siguranţă, nu o vor uita prea curând.

Un curcubeu cu zeci de culori a împânzit cerul de la Câmpu Cetăţii, în Mure. Însă nu unul natural, ci format de baloanele cu aer cald. Pe toate au venit să le admire curioşi de toate vârstele.

Dar cine a vrut să încerce senzaţia de adrenalină la înălţime a putut să o facă. Şi nu puţini au fost cei care s-au înghesuit la un zbor cu balonul, chiar dacă pentru asta fiecare a trebuit să scoată din buzunar aproape 350 de lei. 

Spre bucuria celor mici, la festival au fost înălţate şi îndrăgitele zmeie.

Festivalul baloanelor cu aer cald e deja celebru în Europa. A ajuns la a 12-a ediţie, iar la spectacolul aerian au participat pasionaţi atât din România, cât şi de peste hotare.

"Avem 19 echipaje, majoritatea au venit din Ungaria, dar în acelaşi timp şi din Anglia, Cehia, Slovacia, Moldova şi România. Facem cu câteva baloane zboruri ancorate şi cu câteva să zburăm liber", a spus organizatorul evenimentului, Kleri Miklos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Spectacol de culoare la festivalul Baloanelor cu aer cald din Mureş! Evenimentul, devenit tradiţie în zonă şi recunoscut şi peste hotare, a atras o mulţime de turişti