Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Superstiţii legate de despodobirea bradului de Crăciun. În ce zi este cel mai bine să dăm jos decoraţiunile

Există multe zvonuri despre care ar putea fi cea mai potrivită zi în care să despodomib bradul de Crăciun. Sunt superstiţii legate de ziua în care  este cel mai bine să dăm jos decoraţiunile de sărbători, însă care este cu adevărat cel mai bun moment în care să putem face acest lucru. 

de Redactia Observator

la 06.01.2022 , 18:52

Când este cel mai bine să împodobim bradul de Crăciun
Când este cel mai bine să împodobim bradul de Crăciun - Shutterstock

Conform tradiției, brazii de Crăciun și decorațiunile ar trebui îndepărtate fie pe 5, fie pe 6 ianuarie, deoarece aceste date se aliniază cu sărbătorile creștine din Noaptea a XII-a de după Crăciun și Boboteaza, scrie BBC.

Cu toate acestea, mulți oameni le dau jos mai devreme sau mai târziu decât aceasta, în comparație cu preferințele lor specifice - și unele familii ar putea chiar să-și dorească să-și păstreze decorațiunile pe tot parcursul anului. Nu există însă lucruri corecte sau greșite de făcut când vine vorba de decorațiuni, aşa că în cele din urmă fiecare poate alege când şi cum renunţă la podoapele de sărbători.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Inedit » Superstiţii legate de despodobirea bradului de Crăciun. În ce zi este cel mai bine să dăm jos decoraţiunile