Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Te iubesc atât de mult. Poate că vom dansa din nou". O bătrânică cu demnenţă a apucat să îşi ia rămas bun de la soţul ei, înainte de a-şi pierde din nou luciditatea

Aveau doar 13 ani când s-au cunoscut şi au fost împreună întreaga viaţă. Aşa că momentul în care a redevenit lucidă pentru o clipă doar pentru a-şi lua rămas bun de la iubirea vieţii sale a fost extrem de emoţionat pentru cei care au asistat la el.

de Monica Palade

la 26.09.2024 , 22:28

moment emotionant de despartire "Te iubesc atât de mult. Poate că vom dansa din nou". O bătrânică cu demnenţă a apucat să îşi ia rămas bun de la soţul ei, înainte de a-şi pierde din nou memoria - Captura video TikTok

O femeie de 94 de ani, care suferă de demență senilă, a reușit să-și recapete luciditatea pentru câteva clipe pentru a-și lua rămas bun de la soțul ei, care era țintuit la pat într-un spital. În clipul înregistrat de nepoata lor, este surprins momentul emoţionant în care femeia îşi ia rămas bun de la unica iubire a vieţii sale.

Ultimul rămas bun

Ángela Juarez a fost cea care a împărtășit pe TikTok imaginile emoționante cu bunici ei, care au fost împreună timp de 81 de ani şi care și-au luat rămas bun cu multă tandrețe.

Articolul continuă după reclamă

„Nu există nimic care îmi frânge inima mai mult decât să o văd pe bunica luându-și la revedere de la cel mai bun prieten al ei”, a explicat nepoata în postarea ei, care a devenit virală. „Am nevoie să mă asculți pentru că te iubesc atât de mult. Poate că vom dansa din nou”, îi şopteşte bătrâna în timp ce îl mângâia cu tandreţe, scrie eltrecetv.

Pe acelaşi subiect

„Am nevoie să mă asculți pentru că te iubesc atât de mult. Poate că vom dansa din nou”, îi spune femeia cu cea mai mare tandrețe față de soțul ei, în timp ce îl mângâie cu tandreţe pe față.

Postarea a emoționat multă lume, care au şi comentat: „Ce frumoasă este relația lor”, „Nu mă pot opri din plâns” sau „Asta este dragostea adevărată”, au fost câteva dintre mesajele trimise.

Videoclipul a depășit deja 4 milioane de vizionări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Inedit » "Te iubesc atât de mult. Poate că vom dansa din nou". O bătrânică cu demnenţă a apucat să îşi ia rămas bun de la soţul ei, înainte de a-şi pierde din nou luciditatea