Antena Meniu Search
x

Video Tendințe pentru nunțile din 2021. Mirii visează la evenimente în aer liber, boeme

Aproximativ o săptămână mai avem până pe 1 iunie. O zi tare importantă pentru mulţi. Este cea în care se va face anunţul oficial "Liber la nunţi". 

de Redactia Observator

la 21.05.2021, 13:39

Vezi și

De la 1 iunie se vor putea organiza evenimente festive cu cel mult 50 de persoane la interior și cel mult 70 de persoane la exterior. În acest context, este momentul perfect să aflăm care sunt tendinţele în materie de nunţi anul acesta. Pe scurt, ar fi aşa: sunt căutate evenimentele boeme, în aer liber, iar aranjamentele florale, coafura, machiajul şi vestimentaţia trebui să fie în armonie. 

Reporter: Anul acesta ce culoare alegem? Ornamentele, florile, tot? 

Ivona Nenu, organizator nunţi: Să știi că este un an îndrăzneț. Mergem către galben, albastru, verde, către violet, mergem către veselie, ăsta e numitorul comun. Vara aceasta și spre toamnă, preferințele mirilor se îndreaptă către locațiile în aer liber. 

Reporter: Ce e în trend anul acesta printre buchete? Ce flori avem? 

Nicu Bocancea, master florist: Avem florile de obicei de sezon, le recomand eu tot timpul, dar avem și buchete supradimensionate. Altfel avem buchetele rotunde, cu care nu dăm niciodată greș. 

Adrian Perjovschi, hairstylist: Miresele aleg părul prins sau părul lăsat în funcție de rochie. Dacă avem o rochie foarte voluminoasă și sofisticată sau mai regală atunci se pretează o coafură cu coc strâns, clasică, dar acel coc care nu este prea voluminos, ci o coafură timeless cum am văzut și la Meghan Markle și la alte case regale. 

Lucy Faur, stilist: Machiajul și părul trebuie să fie în aromnie cu ținuta, deci dacă pui o floare în păr, o sanda fără toc și te duci pe plajă, ai o nuntă extrem de boemă. Există în continuare opțiunea de albul acesta imaculat, care exprimă puritatea, dar designerii ne propun multe nuanțe adiacente și, foarte interesant, propunerile pentru 2021 sunt și pe zona de imprimeuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Inedit » Tendințe pentru nunțile din 2021. Mirii visează la evenimente în aer liber, boeme