Antena Meniu Search
x

Top 4 semne că un bărbat s-a îndrăgostit de tine cu adevărat

S-a îndrăgostit de tine cu adevărat sau are chef doar de puțină distracție? Este o întrebare la care multe femei caută un răspuns, mai ales când relația pare a deveni serioasă. Din păcate, e greu să afli adevărul întrebând pur și simplu, din senin.

Semne că un bărbat e îndrăgostit
Top 4 semne că un bărbat s-a îndrăgostit de tine cu adevărat - Hepta

S-a îndrăgostit de tine cu adevărat sau are chef doar de puțină distracție? Este o întrebare la care multe femei caută un răspuns, mai ales când relația pare a deveni serioasă. Din păcate, e greu să afli adevărul întrebând pur și simplu, din senin.

Sentimentele nu se explică și nu pot face obiectul unei conversații, cel puțin în primele etape ale relației. Doar observându-i gesturile și micile obiceiuri pe care le dezvoltă alături de tine poți afla dacă ce simte peste tine este dragoste sau, dacă mai contează, orice altceva...

Își deschide sufletul alături de tine

Bărbații nu plâng, nu sunt vulnerabili și nu au, de fapt, probleme. Asta vor pretinde mereu în compania unor persoane în care nu au încredere. Dacă iubitul tău e ermetic și tăcut cu privire la trecut înseamnă fie că nu are planuri de viitor, fie că nu are încredere în tine. În ambele cazuri, relația este sortită eșecului. Dacă partenerul, în schimb, reușește să îți arate fața mai puțin plăcută a vieții lui, regretele pe care le-a adunat, problemele care l-au măcinat, înseamnă că s-a îndrăgostit de tine și te privește ca un partener de viață. E un semn că relația merge pe drumul bun.

Vede frumusețea din tine în fiecare zi

E normal pentru orice bărbat să fie dat peste cap de iubită în momentele pasionale. Însă doar cei care iubesc cu adevărat reușescă să vadă frumusețea dincolo de instincte. Dacă primești complimente dintre cele mai frumoase atunci când ești nemachiată, supărată sau pur și simplu într-o perioadă mai grea înseamnă că s-a îndrăgostit de tine și te place oricum. 

Este atent la micile probleme din viața ta

Timpul pare a fi din ce în ce mai scurt, iar distracțiile sunt la tot pasul - rețele de socializare, site-uri, filme, prieteni, pe lângă serviciu, familie, probleme. Chiar și așa, un bărbat îndrăgostit va găsi mereu timp și atenție pentru tine și micile tale experiențe de viață. Asta nu înseamnă că trebuie să-și aducă aminte de florile preferate ale colegei de birou. Sunt suficiente indicii pentru a-ți da seama dacă el cu sufletul în relație sau distant, interesat de orice altceva - dar nu de universul tău. Știe când ești obosită și îngrijorată? Când ai o aniversare importantă? Ce locuri ți-ar placea să vizitezi? Dacă răspunsul e da ai de-a face cu un bărbat îndrăgostit.

Se luptă pentru relație

E simplu și firesc să fii fericit atunci când lucrurile merg bine și nu te apasă nicio grijă. Însă, cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, probleme vor veni - dificile, multe la număr, câteva care vor cere chiar sacrificii. În acele momente se vede cu adevărat caracterul unui bărbat. Dă bir cu fugiții la primele obstacole, sperând să scape de responsabilitate? Sau rămâne ferm pe poziții și caută rezolvări, acolo unde este posibil? Se închide în sine sau își păstrează calmul și optimismul? Dacă s-a îndrăgostit va face orice pentru a depăși clipele grele. Dacă nu... 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Top 4 semne că un bărbat s-a îndrăgostit de tine cu adevărat